2019-06-11

Fredag, lördag, söndag

I fredags var det äntligen dags för mig att besöka Sandhäxan, ett nytt ställe här i Stockholm som serverar riktigt bra mackor! Det är min gamla chef (och också businesskompanjon, när jag var med och startade + drev byrå) Mattias som har öppnat stället tillsammans med två kompisar till sig. Jag var där med några gamla kollegor. Det var så himla gott! Jag, Anna och Kristin kunde inte alls bestämma oss för vad vi ville äta, så vi tog tre mackor och delade på. Arepas de la bruja, Parmigiana och Grilled Cheese. Alla vegetariska (och arepas är vegansk). Det var så himla gott!

Fast helt första gången var det faktiskt inte som jag var där. Edda och jag var nämligen förbi Sandhäxan en regnig dag i våras, då visade Mattias oss runt i lokalen och berättade om deras planer. Så himla kul att ha fått en liten kik bakom och fått se det växa fram. Bäst var såklart att få äta mackorna. Redan nu verkar det vara en himla succé och har du chansen att gå dit, gör det! Så gott!

 

Godis sushi

I lördags kom Philips syster med familj på besök. Och Selma hade sett Pysselbolagets godis-sushi på en bild och ville absolut att vi skulle testa göra det. Så efter att vi hade ätit lunch blev det inhandling av diverse smågodis för att göra egen sushi. Kul grej att pyssla med godiset innan det äts. Kan tänka mig att det är en rolig aktivitet på ett barnkalas till exempel.

Nu märker jag ett himla tydligt tema för helgen. Mat. För så fortsatte faktiskt söndagen. För då var hela familjen bjudna på Colombiansk lunch! Genom Annika var nämligen vi + min lillebror och hans tjej, Aleksandra bjudna på blind-date. Aleksandra är från Colombia och en kollega till Annika, Manuela är från samma ställe i Colombia. Så Manuela hade lagat supersmarriga tamales till lunch. Edda fullkomligt älskade det! Så himla fint och generöst att bli hembjuden till någon man inte känner alls. Tack!

Efter lunchen tog vi en supersnabb vända hem och bytte om till kalaskläder, för Edda skulle på kalas till Ingrid som är jämngammal med Edda. Mysigt, trevligt och gott! Och nu till helgen är det dags för Eddas 1 års-kalas! Men mer om det när det har varit.

Det var min helg det.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

12

Kommentera

Åh mackorna verkar ju divine!
Och så fint med middags-blinddate. Edda är ju för söt!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.