2019-06-19

3 tips till midsommar

Midsommar i Vinterviken

På fredag är det midsommarafton! Jag tänker jordgubbar, färskpotatis, sol, blommor, vänner och mysigt firande. Kanske lite dans kring en midsommarstång och lite lekar. Jag gjorde en liten djupdykning i arkivet och har samlat ihop sånt som gör midsommaren lite extra kul. Lekar, pynt och en krans! Håll till godo!

14 roliga lekar till midsommar

Visst hör lekar och tävlingar till midsommar? Här har jag samlat ihop 14 roliga lekar att tävla i. Må bästa person vinna!

Enkel girlang

DIY Girlang av kräppapper till Midsommar

Självklart ska det pyntas lite. Bäst är det att plocka diverse blommor från diken och skogar. Men lite pynt tycker jag kan vara kul att fylla på med. Här är en enkel girlang av kräpp-papper som går snabbt att göra. Och orkar du inte göra den så är det fint att hänga kräpp-papper som det är lite kors och tvärs.

Blommigt diadem av ståltråd och strumpbyxor

DIY Stocking Flower Crown | Dnilva

Det här diademet, eller blomkransen håller än i dag och det var några år sen jag gjorde det. Lite pyssligt att göra, men håller i många år. Här kan du se en film plus beskrivning på hur du gör: Blomkrans av strumpbyxor

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

14

Kommentera

Alex

Tävlingen med att blåsa ballonger lät väldigt kul! Vad använde ni er av för ballonger?

Anna María

Ballongtävlingen är sjukt skoj! Jag körde på mellanstora latexballonger 40-50 cm stora vill jag minnas. Finns hos de flesta partyaffärer och ballongbutiker 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.