2019-05-02

Smyckesworkshop 9 maj i Stockholm

Smyckesworkshop - Dnilva
Örhängen av papper

Den 9 maj håller jag en workshop i att göra smycken, här i Stockholm. Det blir fokus på att göra smycken av sånt som du kanske inte vanligen gör smycken av. Som papper, gamla PET-flaskor och tygbitar till exempel, men också mer klassiska saker som kedjor, ringar och metall. Jag tänker mig en kreativ skaparverkstad där alla idéer är välkomna!

Smyckesworkshop - Dnilva
Örhängen gjorda av gamla PET-flaskor

Jag kommer visa exempel på smycken du kan göra som inspiration och berätta lite tips och trix. Sen är det fritt fram att gå loss och skapa av materialet som jag har med mig. Det blir 2 timmar av kreativt häng. Workshopen ordnar jag tillsammans med Skillbreak (du bokar din plats via dem) och Panduro (vi håller till i deras butik på Kungsgatan 34 i Stockholm).

Pris: 480kr
Plats: Panduro, Kungsgatan 34 i Stockholm
Köp din biljett här

Workshop i smyckestillverkning

Hoppas vi ses!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

10
  • Just wanna view more of
  • DIY

Kommentera

Åh vad kul! Jag jobbar sent den dagen tyvärr annars hade jag kommit!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.