2019-05-27

Sen sist och just nu

Edda

Nu var det faktiskt alldeles för längesen vi hördes här. Sen sist har livet verkligen inte stått still. Jag och Edda åkte till Island för att gå på morfars begravning. Det var fint. Både själva farvälet och att bara få vara där. Även om det, som det alltid blir, är ganska intensivt att åka dit pga hinna med allt som jag vill hinna med. Träffa alla som jag vill träffa och förhoppningsvis hinna bara vara också. Vilket det sällan blir, tid att bara vara alltså. Men det är alltid så fint att få träffa min släkt, jag önskar att det var närmare till dem. Jag har också fått erfarenhet att resa själv med en 11 månaders som vägrar sova och gärna vill pilla och dra i sovande personer i stolen bredvid. Eeeeeh, intressant.

Sen vi kom hem har det varit fullt flås på jobbfronten och jag försöker bara beta av allt som ska hinnas med och som jag var tvungen att skjuta på, i och med att morfar gick bort. Mina jobbdagar är planerade in i minsta detalj och tyvärr blir det också lite jobb på kvällarna. Nåja. Så blir det ibland och jag ser målet inte alltför långt bort. Är otroligt glad och tacksam för att det ändå är väldigt roliga jobb.

Jag börjar mer och mer känna av sömnbristen som har slagit mig med en himla käftsmäll. Edda härjar tidigt på morgnarna och jag ligger ständigt steget efter i allt känns det som. Men antar att det är lite såhär det är att vara småbarnsförälder.

Typ det kan jag sammanfatta den senaste tiden med. Vi hörs snart igen med ett riktigt kalasigt inlägg. Jag har saknat att blogga.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

19

Kommentera

Vicky

<3 kram

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.