2019-05-31

Bokfest för två inspirerande böcker

Bokrelease - 99 hacks + Hannas blomsterpill & mönsterlek

I veckan var jag på bokrelease för två fina och inspirerande böcker! Monica Karlstien och Hanna Wendelbo hade fixat ett gemensamt firande av sina böcker på Snickeriet (ni vet där jag hyr en kontorsplats). Monica som driver Hemmafixbloggen har jag äran att kalla kontorskollega och Hanna Wendelbo som instagrammar och bloggar under sitt namn och dessutom är en otroligt begåvad formgivare. Alltså båda är två inspirerande kvinnor som jag lärt känna genom internet. Heja internet!

Det här inlägget innehåller reklamlänkar vilket betyder att jag får några öre per klick på en sådan länk. Så klicka loss vetja! 🙂 

Bokrelease - 99 hacks + Hannas blomsterpill & mönsterlek

Monica släpper boken 99 hacks : från massproducerat till genuin inredning (reklamlänk), en bok med hela 99 IKEA-hacks och massa inspiration. Jag har bläddrat i boken och kan lova att det kliar i skaparfingrarna!

Hannas bok, Hannas blomsterpill & mönterlek (reklamlänk) är en inspirerande kreativ handbok där hon delar med sig av tips och råd i kreativt skapande och mönsterdesign. Hon går igenom flertalet olika tekniker och visar steg för steg hur du kan göra.

Två fina böcker som är perfekta presenttips till en kreativ person. Eller någon som vill vara mer kreativ.

Till bok-kalaset hade jag med mig två buketter blommor till författarna. Och inte vilken bukett som helst utan med riktigt närodlade blommor. Jag vill nämligen slå ett slag för dikesbuketten! Blommor plockade i närmaste dike med andra ord. Jag har sett att #trädgårdsbuketten går varm på instagram, men jag vill slå ett slag för #dikesbuketten som passar oss som inte har en trädgård att plocka blommor i.

 

En kanonfin kväll med massa folk på plats, vilket bilderna inte riktigt avslöjar, men jag lovar att så var fallet! Jag åt snittar, drack drinkar och hade så himla trevligt. Kändes som evigheter sen jag var iväg på något sånthär. Så cyklade jag hem i sommarkvällen (!!) när det fortfarande var ljust ute och inte så himla kallt. Lyckan!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

 

9

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.