2019-04-09

Påskpyssel med Larsson och Lyth – Papphöna i bo

Påskpyssel påskdukning - Larson och Lyth

Idag är det dags för ännu ett avsnitt av Larsson och Lyth. Vi fortsätter i påskpysslandets tecken, idag är det Helena som ska visa en fin och enkel påskdekoration som du kan göra själv av papper och gamla tidningar. Den här funkar toppen att använda till dukningar och gör bordet genast sju resor påskigare. Jag tänker mig att det dessutom är en fin detalj att placera ut på påskbuffén bland lite skålar och maträtter. Eller så kan du använda bara hönan och hänga den i påskriset. Möjligheterna är många. Låt oss kika på avsnittet.

Påskpyssel, söt pappershöna i bo

PRENUMERERA PÅ VÅR KANAL HÄR

Helena har fixat en mall som du kan skriva ut och göra din höna av. Av varje pappersark får du tre hönor. Det funkar fint att skriva ut på vanligt kopieringspapper, 80g, men har du en skrivare som klarar av lite tjockare papper typ 120g så blir det lite mer stabilitet i hönan (som på bilderna).

Vill du ladda ner mallen till hönan hittar du den här

 

Du missar väl inte vårt påskpyssel-arkiv på YouTube? Där har Helena och jag massor av inspirerande påskpyssel.

Påskpyssel papphöna - Larsson och Lyth

Som vanligt blir Helena och jag otroligt glada om ni prenumererar på vår kanal på YouTube, ger en tumme upp till avsnittet eller delar den. Tack för att ni tittar!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

9

Kommentera

Alltså vilka urfina!

Anna María

Tack! Känns som en otroligt gullig dekoration till påskbordet eller bara på en väl vald hylla någonstans 🙂

midis

TUPPEN!!! förutom finfint DIY älskar jag när era personligheter kommer fram och ni småskämtar. Som man ju gör. Så mysigt, känns som man är där då.

Anna María

Vad kul att du gillar det! Vi är väldigt snackaiga och skojar en hel del, men det är svårt med balansen om hur mycket av det vi ska ha med. Vill ändå att folk ska hålla intresset uppe. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.