2019-04-29

Jag gjuter betong i Go’kväll

I fredags var jag gäst i Go’kväll igen! Den här gången tipsade jag om hur du med enkla medel kan göra krukor eller fixa till sånna du redan har hemma. Jag visar hur du gjuter en kruka i betong med hjälp av locket från en smörgåstårta. Hur du kan göra en snygg kruka av en gammal skurhink och ett rep. Det och lite annat smått och gott kan du se i fredagens program. Finns på SVT play i några veckor till och går att se här.

Go'kväll - Gjuta betong Anna María Larsson
Bild: SVT
Go'kväll - Kruka av skurhink och ett rep Anna María Larsson
Bild: SVT
Go'kväll - Gjuta betong Anna María Larsson

Det var en helt fullspäckad dag och det hände en hel del bakom kulisserna som sen inte märks i sändning. Men det var fullt upp och jag spräckte till och med byxorna innan sändningen. Så det är bara att checka av att jag har sänt TV med silvertejpade jeans.

Och inte nog med det. Känner ni inte igen mig i programmet är det förståeligt. Jag gjorde knappt det själv om jag ska vara ärlig. För tror ni inte att jag gick och fick en rejäl vagel i ögat lagom till inspelningen? Jojo! Visst fick jag det! Så de senaste dagarna har jag haft ett rött och svullet ögonlock som jag knappt kunnat se genom. Men tack för bra smink och kameravinklar som styrde upp situationen något i alla fall. Nu är vageln snart borta, men jisses alltså. Får hoppas på att jag får komma tillbaka fler gånger så jag inte blir ihågkommen som Vagel-Larsson eller liknande namn.

Go'kväll - Gjuta betong Anna María Larsson

Här med fullt TV-smink och bra vinkel så ser det ju faktiskt inte så himla konstigt ut. Och egentligen borde jag sluta nämna den där vageln för det är väl mer jag än någon annan som tänker på den.

Go'kväll - Gjuta betong Anna María Larsson

Andra gäster i programmet var Lars Wallin som var middagsvärd och The Royal Concept stod för musiken. Nu hoppas jag att jag får komma upp fler gånger visa sånt du kan göra själv inför helgen. Det vore så kul! Två gånger är en vana säger man va? Såhär såg det ut gången innan jag gästade Go’kväll och tipsade om vad du kan göra med överblivet klinker, kakel och mosaik.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

11

Kommentera

Vad kul att vara med och gästa där! Ser superfint ut med krukorna, ska kolla in programmet! Förstår det kändes typiskt för dig o få en vagel precis när du ska va med i tv, men det är ju absolut ingenting som man kan hjälpa själv! Klart du får komma tillbaka, en vagel kan inte stoppa dig o dra fram! 😀 <3

Anna María

Ja! Så himla kul att jag har fått vara med två gånger 🙂 Är otroligt glad och tacksam för det. Håller dock tummarna att jag får komma tillbaka dit utan vagel 😛 Kram

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.