2019-04-04

Frukost i Skridskopaviljongen

Inlägget innehåller adlinks och genom att du klickar på dem får jag några öre per klick.
Så klicka gärna loss vetja! 
🙂

Studio Lisa Bengtsson x Ellos
Foto: Presskontakterna
Studio Lisa Bengtsson x Ellos
Foto: Presskontakterna

I tisdags morse åkte Edda och jag på pressfrukost ute på Kastellholmen i sagolika Skridskopaviljongen. Och det var verkligen sagolikt! Det kändes som att kliva direkt in i Alice i Underlandet när vi kom fram. Frukosten var för att lansera Ellos Homes samarbete med Studio Lisa Bengtsson (adlink). En fantasifull och glad trädgårdskollektion. Kolla bara på de magiska körsbären(adlink)

Studio Lisa Bengtsson x Ellos
Foto: Presskontakterna

Lokalen var som klippt och skuren för frukosten. Att ha med Edda utan sele var kanske inte ett lika bra genidrag. Men det gick fint och Hanna från Presskontakterna hjälpte till när jag behövde en extra hand.

Stylingen var så fin och bakverken såg helt magnifika ut! En av varje tack!

Studio Lisa Bengtsson x Ellos
Foto: Presskontakterna

Lisa Bengtsson och Ulrika Sjövall designchef på Ellos Home berättade om kollektionen. Den består förutom av de magiska körsbären (finns också som ett bär) av fågelbad, vattenkanna, enorma morötter, en kanin som håller i ett fat (vem behöver inte en sån liksom?!), en underbar picknickfilt, stege i röd, rosablå, enorma blommor med mera (adlinks). En så himla fin och rolig kollektion helt i min smak!

Studio Lisa Bengtsson x Ellos
Foto: Presskontakterna

Edda gjorde som vanligt succé och hon är världens bästa wingwoman (typ) när jag ska småmingla. Perfekt samtalsämne, lättsamt och himla söt.

Så otroligt månag fina detaljer!

Studio Lisa Bengtsson x Ellos
Foto: Presskontakterna

Fint fångat av fotografen att få en bild på mitt verkliga jag i dessa tider. Händerna fulla av ytterkläder, telefon och ett barn som pillar och stoppar precis allt i munnen (knappen på min kofta har varit och är på väg in i munnen på Edda igen), håret lagom tillplattat och så vidare.

Studio Lisa Bengtsson x Ellos
Foto: Presskontakterna

Så lämnade vi Kastellholmen i förmiddagssolen och tackade för oss. Tack Ellos Home, Studio lisa Bengtsson och Presskontakterna för en fin morgon.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

16

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.