2019-03-14

Frukost på Rosendals Trädgård

Tareq Taylor + Hemtex - Pressfrukost
Foto: Presskontakterna

I går morse trotsade jag snöslasket, packade ner Edda i vagnen och begav mig till Rosendals Trädgård för en mysig pressfrukost som Hemtex hade bjudit in till. Ute var det snöblandat regn i sidled, men i växthuset var det varmt och ombonat. Ett fint dukat långbord stod redo och min mage kurrade precis lagom. Jag hade hoppats att Edda skulle sova sig igenom frukosten, men när vi klev på spårvagnen vid T-centralen så ser jag hur en armé av lågstadiebarn kommer springandes mot dörrarna samtidigt som de skriker och viftar med armarna. Jahapp, det var den sömnen. Men, det gjorde faktiskt inget. Edda var på sitt bästa mingelhumör och var allmänt pepp.

Tarex Taylor var där och berättade som sitt samarbete med Hemtext. Han visade upp och pratade om produkterna som han har tagit fram. Det var allt från koppar i den perfekta mellanstorleken mellan en kaffekopp och en tekopp, vaser, skålar, ljustakar, dukar, handdukar, förkläden, grillvantar och det geniala – disktrasa på rulle. En superfin kollektion där det verkligen kändes att Tareq hade varit engagerad i.

Tareq Taylor + Hemtex - Pressfrukost
Foto: Presskontakterna
Tareq Taylor + Hemtex - Pressfrukost
Foto: Presskontakterna
Tareq Taylor + Hemtex - Pressfrukost
Foto: Presskontakterna

Runt borde satt det så många inspirerande personer. Vid mig hade jag bland andra Sara Che och Isabelle Håwi som hade med sin dotter Freja som bara är några veckor äldre än Edda. Och mitt emot mig satt Tea med sin son Love som är en månad yngre än Edda. Fint med bebishäng!

Efter frukosten bjöds det också på småkakor och HE-LL-O vad goda dom var. Fick ett akut sug att baka klassiska småkakor och ha dem stående framme i burkar. Ni vet så man kan gå och plocka en och en kaka när sugen kommer. Hur länge de nu skulle kunna ligga de där burkarna utan att bli helt uppätna, det är en annan femma. Men visst både fint och gott?

Anna María och Edda
Foto: Presskontakterna

Så packade jag ner Edda i vagnen igen och vadade vidare ner på stan. Tack för mig Tareq, Hemtex och Presskontakterna ♡

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

19

Kommentera

midis

Så fint och mysigt det ser ut! Och hur jäkla pangsnygg är inte du!!

Anna María

Det var det verkligen! Och TACK, behövde höra det där. Kände mig inte helt pangsnygg av att promenera i snöstorm, håret smutsigt, hade inga rena kläder själv så drog på mig Philips tröja som jag bodde i som gravid. Men fint att det inte syntes i alla fall :*

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.