2019-03-26

Födelsedagshelgen

I lördags fyllde jag år! Hipp hurra och grattis till mig. 32 vårar, jordsnurr eller vad en vill kalla det. Så hela helgen gick i firandets tecken. Och i våfflans tecken. För jag har ätit våfflor både i lördags och i söndags. Men inte igår när det ändå var våffeldagen. Så kan det bli.

På min födelsedag hade jag också en liten brunch hemma som jag drog ihop lite hastigt och lustigt. Tänkte väl egentligen inte fira något särskilt, men alltså, det är ändå kul att göra något. Så vi blev ett litet fint gäng som mumsade på bästa baguetten, våfflor, chokladbollar och lite frukt.

Brunch

Vi satt i flera timmar och åt, pratade och jag hade verkligen en toppendag. På kvällen firade jag, Edda och Philip vidare med att Edda somnade rekordsnabbt och Philip och jag hade restfest och rensade kylskåpet. Sen såg vi ett och ett halvt avsnitt Game of Thrones (vi har börjat om och tänkte vi skulle se alla avsnitt innan sista säsongen drar igång) innan vi somnade i soffan. Lever verkligen life som småbarnsförälder.

Så i söndags kom min familj och vi hade dubbelt firande av både mig och min pappa som fyllde år igår. Och Edda stod helt själv utan att hålla i sig, i typ 5 sek. Nu går det undan!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

11

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.