2019-03-28

Ett kreativt uppdrag och en trendrapport för 2019

Anna María Larsson - Photowall

Idag tänkte jag berätta om ett kul uppdrag som jag jobbar med just nu. Jag har börjat jobba med Photowall, ett svenskt företag med bas i Skarpnäck som gör väggdekor. De har massa olika produkter som fototapeter, canvastavlor och nyligen även posters. Det finns tusentals motiv som du kan välja mellan och du kan dessutom ladda upp eget material och printa. Hela produktionen är i Skarpnäck och allt görs på beställning. Jag blev sjukt impad när jag fick kika runt inne i lokalerna och fick se där tapeterna printas, packas och skickas iväg.

Hur som helst! Det jag ska göra åt Photowall är att skriva artiklar och skapa DIY’s. Vi har planerat massa roligheter som kommer komma ut framöver. Här ligger en intervju ute med mig om vårt samarbete. Och vet ni, första jobbet släpps faktiskt idag och det är att jag har skrivit en trendrapport för 2019.

Nästa jobb jag gör för dem vill ni inte missa, jag är supertaggad och ska sätta igång med det under de närmsta veckorna. Jag lovar att säga till när det ligger ute.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

16

Kommentera

midis

Så kul!! Ser framemot att se allt!

Anna María

Tack! Jag ser fram emot att göra allt! 😛

Så roligt att läsa din trendrapport! Grattis till jobbet och bra gjort!!

Anna María

Tack snälla! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.