2019-02-17

LANY på Berns

LANY - Berns

Förra lördagen hände något otroligt sällsynt i mitt liv. Jag var utanför mitt hem efter klockan 18! Kan ändå tyckas rätt så standard för många, men sen Edda kom och hon har fått lite mer fasta rutiner så har mina kvällsaktiviteter i princip raderats. Så när Sanna sa att hon ville gå på en konsert och undrade om jag ville följa med var jag inte svårövertalad!

Jag har inte lyssnat mycket på LANY alls innan jag var på konserten, har väl hört deras hits, men inte så mycket mer. Däremot har jag fortsatt lyssna efter. För sån är jag, jag lyssnar i perioder och jag lyssnar mycket och intensivt på låtar och eller band. Philip är den som får säga till att vi nog ska byta låt eller musik efter samma sak sjuttioelva gånger. Hehe.

Det var så himla fint att få komma ut och iväg en stund. Ta en drink, se folk, prata ostört och sånt. Jag kände verkligen hur jag törstade efter att få hitta på något som mitt gamla jag. Sanna har också fått barn bara några veckor innan Edda föddes så det kändes extra fint att dela det här med henne. Även om vi säkert pratade om våra barn ca 50% av tiden. Men skönt då att göra det med någon som förstår en.

Just det, konserten var bra också om någon undrade.

Och i min jackficka hade Philip smugit ner en frukt & mandel. Fint!! Sanna och jag delade på den på vägen till tunnelbanan när vi skulle hem. Så var jag hemma en stund efter 23 och det var en alldeles lagom lite utflykt.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

18

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.