2019-02-18

Lampa i byggsats

Bau - Normann Copenhagen - Dnilva

Här hemma har vi verkligen anammat det här med slow inredning (är i gott sällskap av Helena som pratar mycket om detta), för fort går det inte med varken att få klart några rum eller att packa upp de där sista flyttkartongerna. Jag skyller ständigt på att Edda tar min uppmärksamhet, men i ärlighetens namn vill jag inte ta förhastade beslut och tänker gärna på saker flera varv. Så även om vi faktiskt bott i lägenheten i 5 månader så låter vi det gå lite långsamt med inredningen. Det får växa fram baserat på våra behov hellre än att skynda fram något som vi sen inte gillar.

En sak som fått växa fram är vad för taklampor vi ska ha och behöver. Så en dag snubblade jag bokstavligt talat över en taklampa som är ett DIY-kit. Ingen vidare övertalningskampanj behövdes där utan det stod liksom skrivet i stjärnorna att det var den som skulle flytta hem till oss. Det är Bau från Normann Copenhagen (adlink) i de större modellen om någon är nyfiken.

Bau - Normann Copenhagen - Dnilva

Det var lite som att bygga ihop de där dinosaurieskeletten i trä som finns. Hannes hade ett sånt när vi var små. Rätt fint att ha i Eddas kommande rum när vi har kommit till den punkten i vår slow inredning. Hur som helst! Lampan hänger numera i taket och långsamt, långsamt faller bitarna på plats. Bild på lampan när den hänger uppe kommer!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

 

20
  • Just wanna view more of
  • Home

Kommentera

Härligt! Här har vi snart bott i vårt hus i 3 månader och till helgen packas de sista flyttlådorna upp, för då har vitrinskåpen anlänt. Varför stressa fram inredning när du ändå ska spendera många år på ett och och samma ställe. 🙂

Men wow vad fint! Blev superinspirerad att göra en egen med hjälp av min vän som är träslöjdslärare. Kanske tar tag i det. Och slow inredning är ju fantastiskt. Det är underbart att få se ett hem växa fram så <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.