2019-02-01

Fredagshej

Fredagsbuketten

Fredag och jag tänkte för omväxlings skull realtidsblogga. Just nu är jag i Uppsala hos mamma och pappa. Edda och jag kom hit igår och kommer stanna hela helgen. Av flera anledningar egentligen.

  1. Philip är i fjällen med några kompisar så då passar vi på att hitta på något annat än att bara vara hemma.
  2. Det är kul att träffa mamma och pappa.
  3. Något har hänt i min rygg vilket gör att jag knappt kan böja mig = ont och extremt opraktiskt att vara själv med en 7-månaders bebis som håller på att lära sig krypa. Därav extra bra att vara hos mamma och pappa.
  4. Jag kan få lite avslastning och dessutom hinna jobba lite. Återigen toppen att vara hos mamma och pappa.
Fredagsbuketten

Den här fina färgglada buketten fick jag igår när jag var på Öppet hus som PerPR ordnade. Jag köper väldigt sällan blommor hem, men blir seriöst så glad av att ha blommor i en vas. En sån perfekt färgglad blandning. Den var i princip gjord för att passa in hemma i det väldigt rosa kök som vi ändå har. Rosa tavla, rosa stolar, rosa vas och även om det ser ganska vitt ut är faktiskt vägen också rosa. Ingen aning när allt blev så rosa. Men jag gillar det!

 

Fredagsbuketten

Eftersom jag åkte till Uppsala igår fick såklart blommorna följa med mig hit. Mamma och pappa blev superglada över att jag kom med en blombukett, det händer inte varje gång jag kommer på besök ska sägas. Så de här blommorna har på bara lite drygt ett dygn gjort först mig glad som njöt av dem hemma och nu mamma och pappa som kan njuta av dem i en vas hos sig. Och jag får också njuta av dem här. Win, win, win!

Ha en fin fredag och helg!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

18
  • Just wanna view more of
  • Home

Kommentera

Så fantastiskt fint med gula lampan framför Socker-postern!!
Hoppas ryggontet släpper pronto, låter helt gräsligt!

God bedring & god weekend! Jeg er også vild med kombinationen af lyserød og gul! Mange danske hilsener, Grete.

Härliga bilder! Jag funderar också köra på någon nyans av rosa i vårt annars väldigt vita/svarta/gråa kök.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.