2019-02-28

En målad dörröppning

Grädde + Anemon - Beckers

Välkomna in i ett svårfotograferat hörn av vår lägenhet! Det är öppningen mellan vardagsrummet och en korridor/passage som leder till Eddas rum och vårt sovrum. Själva väggen som delar av de båda rummen är riktigt tjock, 40 cm för att vara exakt. Så själva öppningen där blir ganska maffig. När vi målade och fixade med lägenheten kände vi att vi ville göra något lite extra med öppningen. Så vi målade insidan av öppningen i en färg. Nu valde vi att ta samma färg som på själva boxen i köket. (Mer om färgerna i vardagsrum / kök kan du läsa här: Två nyanser av rosa.) Jag tycker det blev så bra!

Grädde + Anemon - Beckers

I vissa ljus syns det inte så mycket men ibland, när solen ligger på, syns det betydligt mer. Och färgskillnaden blir extra tydlig från korridoren där vi har målat väggarna i en gräddvit färg. Färgen heter just Grädde (606 från Beckers) också och är sådär gul-vit-varm som vispgrädde är.

Grädde + Anemon - Beckers

Philip har pratat om att han är pepp på att måla om öppningen lite då och då. Bara för att det är lätt och snabbt gjort för att få en liten förändring. Men vi får väl se hur ofta den kommer byta färg i slutändan. Om jag ska gissa så tippar jag på att den kommer vara rosa ett tag till.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

20
  • Just wanna view more of
  • Home

Kommentera

Verkligen maffig vägg, som en tunnel nästan! COOLT!!!

Så fin och kul detalj!

SÅ FINT!!!! älskar färgen

Snyggt – en riktigt kul detalj!

Vicky

asfint ju!!

E

Superfint!
Skulle inte du kunna göra ett ’odla-för-nybörjare’-inlägg? Typ som en sammanfattning av tidigare inlägg du gjort fast steg för steg. Jag känner att jah knappt vet var jag ska börja! Kan googla såklart, men ville ändå önska. Man kan alltid önska 🙂

Kram tack för en fin blogg

Briljant!

Anna María

Tack! Är otroligt nöjd jag med 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.