2019-01-07

Vardag igen!

Edda

Hej på andra sidan både julen och året! Jag tog lite ledigt från det mesta som har med skärmar och sociala medier att göra. Blev totalt less där innan jul. Har haft en skärmtid på under timmen per dag sen jul. (För mig är det typ en fjärdedel av min normala skärmtid, så det är mycket bra!) Det beror på två grejer.
1) Jag har velat vara mer i nuet, spela spel, hänga med folk och bara vara.
2) På kvällarna när jag annars brukar scrolla telefonen har jag ägnat åt att lägga Edda. Hon har haft så svårt att komma till ro de senaste dagarna. Vilket gjort att vi är tillbaka på en läggningtid på 4h typ. Inte varje kväll, men just nu är det extra kinkigt. Hon har fått sin första tand vilket har gjort att hon varit extra ynklig. Tror dessutom att nästa också är på väg. Den här ständiga jakten på sömn som jag driver just nu. Sömn för Edda och sömn för egen del. Det är egentligen ett eget inlägg.

Jag är på ett sätt pepp på att komma tillbaka till vardagen, men på ett annat sätt not so much. Gillar verkligen att vara ledig och hänga med Philip och Edda! Veckan som kommer blir lite av en mjukstart för mig. Har flera rolliga grejer på gång framöver som ska planeras och möten om framtiden, men inget som brinner i knutarna. Bra så.

Hoppas du får en fin start på veckan!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

13

Kommentera

Relaterar så mycket till både inlägget du länkar och till det här med skärmtiden. Stängde ner min instagram och gick från fyra timmars slödrivande på nätet till ca 1-1,5. Och nu har jag snart läst ut en bok som jag påbörjade i samma veva, så det känns ju lovande. Önskar dig en god fortsättning! <3

Anna María

Vilken skillnad det gör ändå! Läste också ut min första bok på länge, eller lyssnade faktiskt och läste om vartannat. En himla härlig känsla. God fortsättning till dig med <3

Felicia

Men jaa! Skriv om sömnen om du pallar. hälsningar en annan som jagar sömn just nu 😳

Anna María

Åh! Lider med dig! Ska försöka hinna skriva något om sömnen. Avslutade precis en 2,5hs läggning nu. Det går framåt. Hoppas på få uppvak i natt nu 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.