2019-01-27

Mest lästa inläggen 2018

Statistik och listor är alltid kul enligt mig så idag tänkte jag bjuda på båda! Jag tänkte dela med mig av de 11 mest lästa inläggen på bloggen från 2018. På listan över mest lästa inläggen finns flera gamla klassiker från tidigare år som mitt recept på fikonmarmelad av färska fikon, guide – allt om att hyra hus i Italien, marmorerade muggar, pall med kork, världens snabbaste pizza – libapizza, med flera. Men de är från tidigare år, de flesta från 2015 ser jag nu, gjorde jag extra bra sökbart innehåll då? Hur som helst. I det här inlägget tänkte jag vi skulle fokusera på sånt som jag faktiskt skrev 2018.

När vi köpte lägenhet, födde barn och sålde vår lägenhet på 6 dagar

Det här inlägget kom på 11e plats över de mest lästa, så istället för att dela 10 st så ville jag ha med det här också. För de här dagarna var minst sagt minnesvärda. Köpa lägenhet, föda barn och samtidigt sälja en annan. Phu. Plus den här bilden är rätt fin. Var lagom pepp på att fota där mitt i en värk, men är glad att bilden togs ändå såhär i efterhand ♡

Sy en lekmatta – Näckrosblad

Sy en lekmatta - näckrosblad

Den här lekmattan som jag sydde till Edda har varit så himla bra! Fint att ni också gillade och klickade in er på den.

Jag har fått barn!

Jag har fått barn!

Kanske rätt given ändå att den skull hamna på den här listan. Att få barn var verkligen är så mäktigt för mig!

Vi har köpt lägenhet!

Precis dagarna innan Edda föddes var Philip och jag inne i en minst sagt intensiv period med stora beslut och händelser som bara avlöste varandra. Men ja, verkar ändå vara rätt vanligt.

Gravid vecka 40 och kroppen efter förlossningen

Det var helt klart att ni gillade att läsa om min graviditet och hur jag mådde undertiden. Det här inlägget blev någon slags samanfattning och himla kul att få se hur magen växte från inget till stor och sen med en liten Edda i famnen.

Rund stråväska av bordstabletter

DIY - Rund stråväska

Den här stråväskan jag gjorde av två bordstabletter var ni många som läste och gillade. Längtar redan till sommaren då jag ska packa väskan full med picknick och badkläder igen!

Måla om köksluckor – guide till minirenovering

Budgetrenovera kök - Dnilva

Ett riktigt djupgående inlägg om hur vi gjorde en budgetrenovering av vårt kök. Är fortfarande så nöjd över att vi gjorde det, synd mest att vi flyttade när det blev så bra. Är sugen på en liknande fix i nya lägenheten.

Alternativa fjädrar till påskriset

Alternativa påskfjädrar - Larsson och Lyth

Hurra för att Larsson och Lyth kom med på listan! Ni var många som var sugna på att påskpynta med något annat än fjädrar från fåglar. Helena och jag fixade massa tips på alternativ till fjädrar i påskriset. Nu har vi haft ett litet uppehåll sen Edda föddes, men både Helena och jag är peppade på att kicka igång igen.

Rensa hemma – månad för månad

Rensa hemma månad för månad

Tredje mest lästa inlägget var mitt rensarschema för hela året. Kul att så många var pepp på att få lite mer ordning. I år kör jag rensning igen, men med en lite uppdaterad lista eftersom vi nu bor med ett rum till. Så i år har jag ändrat om lite i månaderna och lagt till att rensa i barnrummet. Kul ju!

IKEA hack IVAR – skåp med rotting

IKEA hack IVAR rotting av Dnilva

På andra plats kom mitt IKEA-hack med IVAR skåpet som vi gjorde till Eddas kläder.

Dessertmästarnas jul 2018

Dessertmastarnas Jul 3 - Juryn och Anna María

På första plats kom inlägget om att jag gästade Dessertmästarnas Jul, kul! Mest på grund av att Kanal 5 inte hade någon sida med recepten från programmet så då rankade mitt inlägg bäst på Google. Hehe. Tack säger jag och förlåt för alla som inte hittade det ni sökte.

Det var det, en fin blandning av inlägg skulle jag säga. Ni får hemskt gärna komma med önskemål om vad jag ska blogga om. Mer av något, mindre av något annat? Maila eller kommentera ♡

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

10

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.