2019-01-29

Filmtips: FYRE – The greatest party that never happened

Fyre festival - Netflix
Foto: Netflix

Har ni sett dokumentären FYRE på Netflix? En dokumentär om en världens häftigaste festival som skulle äga rum på en ö i Bahamas, extra allt utlovades och promo-videon som släpptes som en teaser för festivalen lovar ”the best in food, art, music and adventure”. Det är sälj grej med tjej på hög nivå. Några av världens största supermodeller verkar leva livet på den här öde ön, det är lyxiga båtar, stora leenden, selfies med grisar som badar i ett turkost vatten, med mera, med mera. Stora band och riktigt lyxiga alternativ för boende. Privata strandvillor, superlyxiga glamping tält med mera. ALLT du kan drömma om egentligen.

Det här är en dokumentär om festivalen eller det som snarare skulle bli festivalen. För oj vad det inte blev som det var tänkt. Här kan vi prata om att sociala medier har en rejäl påverkan på allt. Om rätt personer postar något kan det, som i det här fallet, få oväntade proportioner. Och vad som händer när man försöker fake it til you make it, som i det här fallet blev inte så mycket make it

Se och förundras!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

12

Kommentera

Vicky

haha JAAAAA såg den. så sjuk. alltså kan inte komma över den.

Anna María

Kan inte heller komma över den. Den har liksom etsat sig fast i huvudet på mig. De lurar sig själva så himla hårt! Sjukt.

Barkar Åt Skogen

Jaaa guuuuud. Helt galet! Vi skrev om dokumentären på *min andra blogg* häromdagen, både jag och Maria som skrev inlägget följde kaoset i realtid via twitter.

https://morderier.com/2019/01/23/rikemansfestivalen-som-gick-at-helvete-och-mannen-som-byggde-luftslott-med-andras-pengar/

Anna María

Så bra inlägg om dokumentären! ÖNSKAR så att jag hade följt det i realtid också!

Maria

Vi såg den igår och bara gapade! Så galet att de ens tänkte det skulle gå ihop till slut? Kan inte sluta tänka på den.

Anna María

Men det är så sjukt i så många nivåer. Blir liksom stum av förundran. Kan inte heller sluta tänka på den.

jennybrandtgronberg

ja det är crazy. Älskar att den där killen som plåtade sin ”lyxmåltid på fyre” fick fler delningar än allt annat som Fyre själva försökt sprida.

Anna María

Haha! DET är tusan geni alltså! Önskar så att jag hade vetat om festivalen då när det begav sig så jag hade kunnat följa allt live 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.