2019-01-24

Färggladaste väggbonaden på internet

Tapestry by Judit Just @jujujust
Foto: Judit Just

Varsågoda, här kommer internets och instagrams färggladaste väggbonader, precis vad som behövs en grå januaridag. Det är Judit Just som skapar de här FANTASTISKA mästerverken! Hon har en Esty-butik där hon säljer dem gjorda efter beställning. Vilket hantverk alltså, jag blir helt knäsvag. Vill bara klappa på varendaste en av dem. Och färgerna gör mig sådär in i själen glad. SÅ FINA.

 

Ja, men ni ser ju! Hon har dessutom en instagram (@_jujujust_) som jag rekommenderar er alla att följa för att få en peppig färginjektion då och då. Missa inte hennes höjdpunkter heller, där kan du se när fransarna klipps till och få riktiga närbilder.

 

Tapestry by Judit Just @jujujust
Foto: Judit Just

Ibland önskar jag att jag kunde snöa in på ett område och skapa bara det. Som detta till exempel. Men just nu tycker jag det är roligare att testa flera olika tekniker istället för att hålla mig till en endaste. Perfekt att då kunna inspireras av någon annan. Känner att min vävda väggbonad ligger lite i lä i förhållande till de här.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

22
  • Just wanna view more of
  • Home

Kommentera

midis

JAAAAAAA!!! ÄLSKAR. Har pinnat hennes grejer en miljon gånger, hehe. Drömmen att ha på väggen. Kanske ska vars en i våra sovrum? hehe. Kram!

Anna María

Så fina ju! Lätt vars en i våra sovrum!! <3

Vicky

wow!! jag är vanligtvis sååå inte into denna typ av väggkonst men WOW i’m in love.

Anna María

Eller hur! Så sjukt fina!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.