2019-01-17

En titt i badrummet, sånt som tagit slut

Trots att hemma-spa dagarna ligger lite på paus just nu och det är mer snabba och effektiva duschar som gäller så hinner jag ändå vårda kroppen en aning, tack och lov för det! Idag tänkte jag vi skulle kika in i mitt badrumsskåp och se vad som tagit slut den sista tiden. Jag tycker det är himla kul att få dyka in i folks badrumsskåp och rutiner, så nu delar jag några av mina.

Inlägget innehåller reklamlänkar och genom att du klickar på dem får jag några öre per klick.
Så klicka gärna loss vetja! 🙂 

Empties

Origins – Drink Up Intensive Overnight Mask | Björn Axén – Organic Body Oil Caring Bergamot
Björn Axén – Organic Body Scrub Energizing Orange | Björn Axén – Body Cream Caring Bergamot & Vanilla
Origins Cheeks and Balances Face Wash | Exuviance Essential Daily Defense Creme

Här har vi en blandning av sånt jag smörjer huden med. En riktig favorit är Origins nattmask, älskar att smörja mig med den innan jag lägger mig och tycker verkligen att jag vaknar upp med en ny fräschhet i ansiktet. I början var jag inte särskilt förtjust i den alls, men nu kan jag faktiskt inte vara utan den. Gillar även Origins ansiktstvätt.

Björn Axén har lanserat kroppsvård. I alla hudvårdsprodukter ligger fokus på hudvård och miljö. De flesta av produkterna är dessutom veganska. Min stora favorit som jag (nästan) badade i under graviditeten är deras kroppsolja. Smorde magen minst en gång om dagen med den och jag hade och har en superfin hud där. Tack vara den eller gener, vet ej. Hur som helst så har det känts toppen att veta att jag smörjer mig med bra produkter när jag haft så mycket hud mot hudkontakt med Edda. Förutom det så hjälpte den massor då det kliade när magen växte och huden var torr. Kroppsskrubben, också från Björn Axén är superbehaglig skrubb som känns som en skrubbig tvål. Så inte alls för rivig utan jag kan ta den vid mer eller mindre varje dusch.

 

Empties

Björn Axén – Deep Conditioner Repair | Depend – Nail Polish Remover | NYX – Concealer Wand
Anastasia Brow Powder | L’oreal Paris Volume Million Lashes Mascara

Här kommer vi till hår och smink. Älskar inpackningen från Björn Axén, brukar köra den efter varje hårtvätt så att håret ska få sig lite extra kärlek. Innan Edda kom målade jag nog naglarna varannan vecka. Nu har det inte blivit lika många gånger. Men den här borttagningen har varit så bra. Luktar i princip inget och det är ett megaplus! Prima med dip-in också! En concealer från NYX som har varit toppen för att täcka nån finne eller mörka partier under ögonen. Har varvat med två färger, en för sommaren och en för vintern.

Sen har vi mina dagliga vapendragare. Den här mascaran har jag använt i flera år och den är verkligen den som funkar allra bäst på mig och mina fransar. Och ögonbrynspudret som nog är den enskilda podukt jag använder mest.

Det var sånt som jag använt upp på sista tiden. Vilka är dina favoritprodukter?

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

9

Kommentera

har klickat satan och blev såååå sugen på ögonbrynspudret, men jag misstänker att jag behöver en eller ett par nyanser mörkare. Har så grova strån.

Anna María

Haha! TACK! Ögonbrynspudret är guld! Ser att jag länkat fel produkt. Den jag använder är Medium Brown (har länkat om nu) 🙂 Se om du kan gå till en butik och prova vilken färg som är din. Den är så bra verkligen!

Jag är den sämsta som finns på skönhetsprodukter. Har tom använt handtvål till ansiktet nu på sistonde😅 men det har inte känts något annorlunda så kanske fortsätter med det😂

Anna María

Haha! Låter kanske inte helt optimalt, men vad tusan. Jag tänker lite funkar det så funkar det 😛

Ylva

Kan tipsa om att Depend även har en Svanenmärkt nagellacksborttagning. 🙂 den fungerar minst lika bra som de andra!

Anna María

Men ja! TACK! Då ska jag självklart köpa den istället nu när jag ska köpa ny.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.