2018-12-03

Vintrig stumpstake

Stumpstake - Panduro + Dnilva

Hoppas ni hade en fin första advent igår. Nu släpps min andra film som jag har gjort tillsammans med Panduro där jag visar grejer du kan göra själv inför julen. Missade du min adventskalender, här kan du se den. I den här filmen gör jag en stumpstake med hjälp av ett FixCandle ljuslim. På så sätt kan du limma ljus på fria (brandsäkra) ytor och fixa vingliga ljus i ljusstakar på ett enkelt sätt.

 

Stumpstake - Panduro + Dnilva

Två vintriga ljusdekorationer perfekta för lite adventsmys. Och så himla roliga att göra! Bygg ett landskap med små djur, låtsassnö, kottar, kastanjer, julkulor, godis eller vad du kan komma på. Låt fantasin flöda! Som vanligt, tänk på att ha koll på ljusen och släck dem innan du går hemifrån.

Men nog med småprat! Nu kollar vi på filmen och hur jag gjorde min stumpstake. Hoppas det kan inspirera dig till att göra en egen.

Gör en vintrig ljusstake

 

Stumpstake - Panduro + Dnilva

Spana in den här drömmiga arbetsplatsen! Jag är så otroligt tacksam och glad att jag kan kalla detta mitt jobb! Extra kul och lyxigt är det när någon annan står bakom kameran och filmar samt klipper materialet. Annars brukar jag göra allt själv. Så tack till Wanda, Emmy och Ulrika som alla var med när vi spelade in.

Stumpstake - Panduro + Dnilva

Philip och Edda hängde också med ner till Malmö. Edda som var riktigt imponerad av stumpstaken! Det kan nog vara det bästa betyget jag kan få ♡ Eller var det kanske alla ljus och allt som glittrade så fint som var det mest imponerande? Vem vet?

Fler filmer jag har gjort tillsammans med Panduro

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

6

Kommentera

Den här är såååå vacker och står verkligen för den där julmagin. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.