2018-12-09

Rätt rosett – Anna Marías rosettskola

Rosettskola - Anna María

Ett fint paket är i mitt tycke både kul att göra, men också väldigt kul att få. Det blir något alldeles extra när en kan se att det ligger lite jobb och tanke bakom ett fint inslaget paket. Och det finns otroligt mycket en kan göra på just det området. Vad du slår in i är en sak, men hur du knyter kan verkligen sätta stilen! Så här kommer min tredje film som jag har spelat in tillsammans med Panduro. Anna Marías rosettskola! Jag visar hur du knyter 7 olika slags rosetter. Rosetterna kan dessutom få helt olika utseende beroende på vilken typ av snöre du använder.

Prova dig fram med olika typer av band. Breda band, smala band, blanka eller glansiga. Olika band funkar olika bra för olika rosetter. Men kom ihåg att ha kul och testa! Bra att ha när du gör rosetterna är dubbelhäftande tejp och en bra sax.

Fler filmer jag har gjort tillsammans med Panduro

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

6

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.