2018-12-04

Julklappsverkstad med Hemmafix och Canon

Julkrans med bilder

Här om dagen var jag inbjuden till en supermysig och julig workshop. Monica på Hemmafixbloggen styrde kvällen tillsammans med Canon. Själva workshopen var på Snickeriet och där hänger jag ju i vanliga fall när jag jobbar, så det var extra fint att få komma dit en kväll på workshop. På plats berättade Canon om sina skrivare som vi sen fick testa loss och printa bilder som vi sen kunde skapa med.

Jag skrev ut bilder på Edda. Hehe. Pga – det finaste jag vet. Kände mig otroligt klyshig och som en riktig mamma som skriver ut massa bilder på sitt barn. Nya tider nu! Monica inspirerade och hade gjort så fina kransar där hon hängt bilder från. Jag gjorde en egen variant och tänker att den ska så småningom få hänga i Eddas rum med bilder på familj och släkt. Men nu i jul får Edda vara huvudpersonen i kransen.

Julkrans med bilder

Jag måste ändå säga att jag blev riktigt imponerad av kvalitén på bilderna som skrevs ut. Blev blixtförälskad i ett av deras fotopapper. Supermatt och kvalitén var så fin. Ångrar nu att jag inte skrev ut en bild med något annat motiv än Edda för att kunna rama in och ha på väggen.

Julkrans med bilder

Och själva kransen tycker jag blev himla fin den med. Stommen (som kommer från Lagerhaus) tänker jag får bestå, men det som hänger på byter jag gärna ut efter säsong. Ljusslingan tog jag hemifrån och den adderar det där lilla extra. Nu ska jag bara hänga upp kransen i ett förnster här hemma.

Workshop med Hemmafixbloggen och Canon

Jag var tvungen att smyga ut och fota Snickeriet utifrån. Det fullkomligt bubblade av kreativitet där inne. Här var Karin, Monica och Malin i full gång!

Workshop med Hemmafixbloggen och Canon

Varenda vrå var full med material för att skapa, jag hade gärna stannat flera timmar till då all tid bara försvann i ett endaste nafs. Men så glad att jag kunde smita hemifrån en stund och få träffa alla fina pysselvänner och skapa.

Workshop med Hemmafixbloggen och Canon

Tack för mig Monica och Canon! Så himla fint styrt och så kul för mig att få komma iväg en stund hemifrån.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

2

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.