2018-12-20

Hållbara julkalendern lucka 20 – 2 st gröna skomakarlampor

Då har turen kommit till mig igen att öppna en ny lucka i Hållbara Julkalendern. En julkalender som Maria på Husligheter är initiativtagare till. En secondhandkalender med personliga föremål som är redo att få nya hem. Vi är 12 bloggar (se alla i botten av inlägget) som alla har plockat fram två saker från våra hem. Saker som är använda och älskade av oss. Nu auktionerar vi ut dessa på Tradera till förmån för Naturskyddsföreningen och deras viktiga miljöarbete. Så många fina och personliga ting som kommer få nya hem. Än är kalendern i full gång och det finns flera fina fynd att göra. Här kan du se alla aktiva annonser.

Hållbara julkalendern lucka 20 - Dnilva

I dagens lucka kan du buda hem två stycken skomakarlampor i grön plåt/emalj. Här hittar du annonsen. Jag har faktiskt bytt till mig dem i ett bytesrum vi hade i föreningen på en tidigare lägenhet. Jag blev blixtkär och tänkte att de skulle passa så bra hemma hos oss. Jag tycker den gröna färgen är så fin och storleken är alldeles lagom (25 cm). Min plan har alltid varit att lämna in dem till en elektiriker som kunde fixa med elen eftersom sladdarna har några år på nacken. Men. Jag har liksom aldrig kommit längre än tanken. Så istället för att de ska bara ligga och vänta på att jag får tummen ur så vill jag låta dem flytta hem till någon som kan ge dem den kärleken de förtjänar. Jag tänker att de till exempel skulle vara urfina ovanför ett köksbord eller i ett kök ovanför en arbetsbänk utan överskåp, typ såhär. Jag saknar bara det sistnämnda köket…

Hållbara julkalendern lucka 20 - Dnilva

Från och med idag och två veckor fram kan du buda på lamporna på Tradera. Alla pengar går rakt till Naturskyddsföreningens viktiga arbete. Jag bjuder även på frakten till dig som lägger det högsta budet om du inte vill hämta upp dem hos mig här i Stockholm. Och här hittar du samtliga auktioner på Tradera.

Igår var det Linda/Volang som skänkte en inredningskonsultation för valfritt rum (hur bra grej!!!)  Imorgon ska du kika in till Liselotte på Fair living som öppnar nästa lucka.

1 dec Husligheter
2 dec Emma Sundh
3 dec Studioelwa
4 dec Malin Persson
5 dec Mokkasin
6 dec Fair living
7 dec Living by W
8 dec Volang
9 dec Helena Lyth
10 dec Dnilva
11 dec Whatdecoratesmyday
12 dec Hemmafixbloggen
13 dec  Studioelwa
14 dec Malin Persson
15 dec Emma Sundh
16 dec Living by W
17 dec Mokkasin
18 dec Whatdecoratesmyday
19 dec Volang
20 dec Dnilva
21 dec Fair living
22 dec Helena Lyth
23 dec Hemmafixbloggen
24 dec Husligheter

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

2

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.