2018-12-06

Dessertmästarnas jul 2018

Dessertmastarnas Jul 3 - Juryn och Anna María
Dessertmästarnas Jul 2018 foto: Magnus Selander/Kanal 5

Ikväll är det premiär för tredje säsongen av Dessertmästarnas jul! Och jag är med och gästar ett av programmen! Som vanligt ska Magnus, Roy och Sébastien baka och fixa godsaker inför julen. Men i år kommer jag in och hjälper till att pynta inför julen. Jag fixar julpynt du kan göra själv och slår in bakverk och sånt som juryn lagat. Jag är så peppad på att få se programmet, vi spelade in i februari och då låg liksom Edda i magen. Så sjukt!

Som sagt har programmet premiär idag den 6:e december. Nästa avsnitt sänds på torsdag 13:e december samt onsdag 19:e (här är jag med!!) och torsdag 20:e december klockan 20.00 på Kanal 5. Eller så kan en kolla på Dplay.

Jag tänkte jag skulle dela med mig av det jag gör i programmet här på bloggen nu inför julen, lite tydligare steg-för-steg och instruktioner än vad som hinns med på TV. Så stay tuned!

UPPDATERING: Letar du efter recepten från programmet så har jag tyvärr ingen koll på dem eller var och om Kanal 5 lägger ut dem. Jag kommer dela några av recepten här som passar till mina DIY, så håll utkik!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

19

Kommentera

barkaratskogen

VAD KUL!!!

Lena Hillström

Var hittar jag recepten till programmet Dessertmästarnas jul 2018

Anders

Var hittar jag recepten till programmet Dessertmästarnas jul 2018

en-lang-blondin

Så kul! Ska kolla på Play i helgen!

Lena Holmgren

Hejsan. Måste vara kul att medverka i programmet. En fråga….finns recepten att hitta någonstans???

Linda

Letar också efter recepten …..

Kärstin

Var är RECEPTEN???

Men vad kul, måste ses!!

Theresia

Var kan man hitta recepten Dessertmästarnas Jul 2018 ?

Annetthe Johansson

Recepten???

Iréne

Exakt , VAR FINNS RECEPTEN ???

eva johnsson

var finns recepten

grym grej! det får jag inte missa👌

Karin Kastensson

Var finns recepten till Dessertmästarnas jul?

Hälsningar
Karin

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.