2018-11-30

Kreativ julkalender 2018

The Creative Collective Sweden 2018

Kan ni förstå att vi går in i 2018 års sista månad imorgon? Knappt så jag kan det själv. Förutom sista månaden på året är december även julkalendernas tid. Jag har genom åren varit med och styrt julkalendrar tillsammans med Monthly Makers och även varit en del av The Creative Collectives julkalender. Jag tycker det är en fin tradition att få en dos inspiration och räkna ner tillsammans inför julen med DIY, pyssel och härliga recept. Även i år kommer det öppnas luckor här på bloggen och idag tänkte jag pusha lite extra för 24 Days of Scandinavian Creativity som Gina på Willowday håller i.

För 5e året i rad har Gina samlat några av de mest kreativa kreatörerna jag vet där ute. Och det kommer bli en härlig julkalender full av härlig inspiration. För att inte missa någon lucka är det lättast att följa Gina på @willowdaygram så kommer hon guida dig rätt dag för dag. Följ även #tccsweden2018 på instagram och tagga dina julprojekt med samma tagg för att vi alla ska få maximal inspiration.

Jag ser fram emot att följa kalendern och få se vad alla skapar. Vill du få en julboost redan nu, spana in tidigare års kreationer här.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

7

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.