2018-11-15

Handgjorda presenter till Edda

Jag har lyxen att vara omgiven av ett helt gäng kreativa personer som jag numer kan kalla mina vänner. Är otroligt glad vad den här bloggen, internet och mitt skapande har gett mig ändå. Eller i det här fallet vad det har gett Edda, för innan och efter Edda föddes har hon fått massa fina presenter. Är otroligt rörd och tacksam för dem och att någon tar sig tid att göra en sak till Edda är bara så fint.

IKEA hack IVAR rotting av Dnilva

Karin och Freja på Pysselbolaget (ni följer väl dem) har gjort den här fina och ovärdeliga grodan till Edda. Det är en liten korg som vi använder för Eddas blöjor, våtservetter och små handdukar. Vi använder den varje dag och jag tycker att det dels är mycket finare att ha blöjorna i den än i en trist plastförpackning och dels för att Edda har något att titta på när vi byter blöja.

 

Födelsetavla av Kreativa Karin

Väldigt kort efter att Edda föddes fick hon ett paket på posten, jag hade ingen aning om vad det var men när jag öppnade paketet låg den här födelsetavlan som Kreativa Karin gjort. Alldeles hormonig och känslig grät jag högljutt över att få en sån här fin present. Edda och hennes päron på en bild. Så himla fin! Den ska självklart få en hedersplats i Eddas nya rum sen. Vi behöver bara låta det bli Eddas rum och inte en förvaringsplats först.

 

Molnmobil av Kreativa Karin

Kreativa Karin har varit väldigt kreativ och om ni minns den här lunchen så gav hon mig / den ofödda bebisen i min mage den här molnmobilen. Så fin! Ni följer väl också Karin? Om inte gör det! Det fullkomligt sprutar idéer och kreativa kreationer ur den kvinnan.

Tusen tack från mig och Edda ♡

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

21

Kommentera

Vicky

dom är så fina!! jag är så långt bort ifrån både diy- och bebisvärlden men älskar dessa!!

Anna María

Men visst är dem. Fina handgjorda grejer gör vem som helst knäsvag 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.