2018-11-21

Fredag med sol och fotografering

Vardagsrum - Dnilva

I fredags hände något efterlängtat, solen tittade fram bakom det gråa novembertäcket som legat över Stockholm sista tiden. Så himla underbart! Vad som var ännu mer passande var att just i fredags var det fotografering här hemma. Emily Dahl kom förbi och plåtade en grej för Family Living som kommer ut snart. Och inget sätter fart på det långsamma arbetet med att komma i ordning här hemma som att boka in en fotografering med en tidning. Hehe. Stjärnorna måste dessutom ha stått rätt, för i torsdags sov Edda ett monsterpass på 3 timmar. Tack! Då hann vi röja undan diverse högar som bara legat. Sätta upp några tavlor och fick i ordning i hallen som sett ut som ett mindre bombnedslag den senaste tiden.

 

Kök - Dnilva

Så numer känns faktiskt vardagsrummet / köket liksom i ordning. OBS, inte klart, för det tror jag att en aldrig blir. Men det känns härligt att vara här nu. Jag har verkligen börjat att trivas hemma och det känns väldigt lovande. Saknar dock en taklampa i vardagsrummet. På första bilden i inlägget hänger ingen, men det är enbart för att det inte skulle komma med vilken lampa vi egentligen har där i nuläget på en eventuell bild. För det som hänger där nu är en glödlampa. En glödlampa i en sån där 5 cm lång sladd ni vet. Otroligt stylish!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

17
  • Just wanna view more of
  • Home

Kommentera

Så snyggt! Älskar hur ni utnyttjat den där svåra lilla väggytan med den helt vita tavlan med damejeannen och vassvipporna under! Perfectamundo <3

Anna María

Tack! Jag med faktiskt! Det kändes som att tavlan, stråna och väggfärgen var som gjorda för varandra.

Vad roligt! Ser fram emot att se reportaget i tidningen 🙂

Anna María

Ja! Är själv superpepp på resultatet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.