2018-11-27

Första kvällen utan Edda – Konsert med Hugar

Hugar Stockholm

För en vecka sedan åkte Philip och jag för första gången iväg en kväll sen Edda föddes. Vi hade bokat in en konsert och jag hade bokat in min mamma och pappa som kom hem till oss för att vara barnvakt åt Edda. Vi såg Hugar spela en intim spelning på Obaren här i Stockholm. Hugar är ett isländskt band som spelar sådär perfekt melankolisk pampig och känslofylld musik som jag i alla fall gärna har på repeat den mörkare halvan av året. Även Edda lyssnar på Hugar då vi spelar den för henne innan hon ska sova.

Edda är och har varit inne i en period där läggningarna tar extremt lång tid. Vi snackar läggningar som tar 3-4 timmar, vilket gör att det är svårt att göra så mycket annat eller ens något på kvällarna. Just nu går det inte heller att få henne att somna utan att jag ammar henne till sömns, så ja. Jag har varit rätt låst. Så när konsertkvällen kom där förra tisdagen och jag lite hade räknat med kaos och att jag förmodligen skulle missa konserten så somnar Edda på 30 min, bara sådär. Tack! Så Philip och jag lämnar mamma, pappa och Edda hemma hos oss och åker ner på stan! Sån märklig känsla att inte ha med Edda när vi båda är ute på något.

Sen var det konsertdags och kort och gott så var den super! Lyssna för tusan på dem på Spotify, tycker de är värda att höras av alla i hela världen. Strax innan 23 kom vi hem igen och Edda hade precis vaknat för första gången. Ibland står stjärnora rätt. Tack för det och tack till Hugar för en fin konsert! Ser fram emot nästa Sverigebesök!

Snart släpper de en ny platta och här är en av de nya låtarna. Jag är pepp!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

12

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.