2018-11-18

Adventskalender med meddelanden – 24 st lyckokakor

Adventskalender - Lyckokaka

En adventskalender är något som är starkt kopplat till min barndom och den ultimata peppen inför jul! För mig har det snarare varit nedräkningen än presenterna som varit det viktiga. Och vad är finare att ge, än små meddelanden med kärlek eller idéer om olika saker att göra tillsammans? För att bjuda på middag, ha en hemmakväll ihop eller låta den andra välja film är tio resor bättre än en onödig pryl. Eller hur? Jag har teamat ihop mig med Panduro och gjort en adventskalender med 24 st lyckokakor. En liten kaka att öppna varje dag i december hela vägen till julafton.

Adventskalender – Lyckokaka

Ni kanske minns att jag var jag nere i Malmö för ett tag sen och filmade ett kul projekt! Här är resultatet. Den första filmen av tre som jag har gjort tillsammans med Panduro. Så kolla in hur du kan göra den här adventskalendern med lyckokakor. Och håll utkik efter mer julfix!

Adventskalender - Lyckokaka

Fler filmer jag har gjort tillsammans med Panduro

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

18

Kommentera

Så fint!! Proffs du är!!

Anna María

Tack snälla du 🙂

Men vad fiffigt! Min 5-åring får en paketkalender men detta vore ju nåt till min man 🙂 Han vill inte ha ngn kalender säger han men detta lär han ju bli superglad för! Tack för tips! Kram!

Anna María

Ja! Det tycker jag absolut du ska fixa till honom. Supermysigt ju 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.