2018-10-21

Utmana din garderob!

I morgon, måndag, har Just Wanna have Fun en himla kul grej på gång. En style challenge! Det är alltså dags att dyka ner i garderoben och klä sig efter olika förbestämda teman. Och om det är något jag gillar är det utmaningar och teman att följa. Tycker livet blir mer kul så. 2009 gjorde jag min första garderobsutmaning faktiskt. Men då var temat varje dag inte lika stylish som teman den här gången, det var rock, pirat, sommar, skogshuggare och yuppie istället. Sugen på en rejäl tillbakablick missa inte att klicka på länkarna! Det var sjukt kul redan då. Jag älskar maskerad och att klä ut mig! Har varit alldeles för lite av den varan den sista tiden. Det lurigaste och finurliga är att bara använda sånt du redan äger. Inte för att den här veckan kommer vara en maskerad. Jag strävar snarare efter att hitta nya användbara kombinationer i min garderob än att klä ut mig. Hur som helst känns det spännande.

Läs mer om hela utmaningen här: JWHF Style Challenge

Och här är alla dagars tema!

  • Monokrom måndag
  • T-shirt-tisdag
  • Rosa onsdag
  • Textur-torsdag
  • Fancy fredag
  • Ljus lördag
  • Oversize söndag

Jag inser redan nu att jag kommer bli rejält utmanad, både vad gäller att hitta passande kläder, men också att jag måste klä på mig ordentligt varje dag i en hel veckas tid. Hehe. Inte en självklarhet i mitt liv just nu! Har varvat samma kläder om och om igen, pga smidiga att amma i, rätt länge nu.

Men det blir skoj! Är ni med?

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

12
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Sååå himla kul att ha dig med! Ja, jag stod framför garderoben i helgen och såg ut som ett frågetecken. Ska jag orka ha på mig riktiga fina kläder liksom? Hehe! Smygstartade idag och det känns redan SÅ roligt 😀

Anna María

Har spanat lite i garderoben och vette sjutton hur jag ska få ihop det! Men pepp ändå! Ser fram emot att se alla tolkningar 🙂

Så rolig utmaning. Men är ju också hemma på dagarna. Men känns kul att rota i garderoben och ta på sig roliga kläder om än bara för ett tag. Ordentligt klädd halva dagen och pyjamas andra halvan!
KRAM

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.