2018-10-25

Till Island för att fira morfars 90 årsdag!

På lördag fyller afi (morfar) 90 år! Så idag åker jag, Philip och Edda till Island för att fira honom och dessutom presentera Edda för släkten där! Önskar att det var tusen gånger närmare till Island och att det fanns klimatvettiga alternativ att ta sig dit på. Då hade jag åkt dit ännu oftare. Särskilt nu när både min amma och afi (mormor och morfar) är så gamla som de är. Amma fyllde 89 år förra lördagen och tyvärr har båda åldrats ganska snabbt den sista tiden. Afi har flyttat in på ett ålderdomshem medan amma bor kvar hemma, det är sorgligt att de inte kan bo tillsammans som det är nu och det gör verkligen ont i mig att se hur de blir äldre.

 

Jag är otroligt nära med båda och vi har i flera års tid haft en stående face time tid, varje torsdag rings vi och pratar. Jag älskar dom så himla mycket! Förra året när jag var där i oktober så hade jag precis fått reda på att jag var gravid. Jag berättade det för dom då och nu ska de få träffa Edda! Ser så himla mycket fram emot det!

Men först ska vi hantera flygresan, håll tummarna för att den går bra och att Edda tycker det är kul att sitta på ett plan i 3h 20 min.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

19

Kommentera

Åh jag blir helt tårögd. Så fint att läsa om er relation och vilka underbara porträtt! Så glad att Edda får träffa dem båda!

Vicky

såååå underbart att dom ska få träffa edda. fint <333

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.