2018-10-23

Efterlysning: Furudörr OKSVOLL till PAX garderob

Oksvoll garderobsdörr furu

Jag gillade verkligen vårt gamla sovrum i förra lägenheten. Ett ljust rum med inslag av trä. Sänggaveln som jag gjorde av en skrivbordsskiva, tvättkorgen som Philip byggde och våra garderober från IKEA med dörren OKSVOLL i furu. Nu när vi flyttade hängde garderoberna med och passar prima i vårt nya sovrum. Däremot hade vi behövt tre garderober till. Toppen ändå med plats för förvaring. Bara det att det är ett problem. Dörrarna finns inte i IKEAs sortiment längre. Känns ändå så typiskt! Jag som helst inte ville köpa nya, bättre att kunna ha kvar sånt som en redan har och gillar än att köpa nytt.

 

OKSVOLL IKEA

Så nu letar jag med ljus och lykta efter någon som kanske vill bli av med sina OKSVOLL dörrar 229 cm höga och 50 cm breda. De ska alltså passa till de höga PAX garderoberna. För ni ser det där hålet till höger om garderoberna, där skulle ytterligare tre garderober passa alldeles utmärkt! Jag tycker nämligen att furut passar perfekt in med den gröna väggen i sovrummet. Japp, det blev ett grönt sovrum. Är otroligt nöjd med färgen än så länge!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 
☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook
5
  • Just wanna view more of
  • Home

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.