2018-10-18

Color Shot – Ny tillfällig hårfärg + testa du också

Inlägget innehåller pressprover från Björn Axén samt annonslänkar/adlinks som jag får några öre per klick. Så klicka loss och hjälp mig att fortsatt kunna ha bloggen som en kostnadsfri plats.

Sen ungefär 4 månader tillbaka har jag inte känt mig särskilt piffig vid så många tillfällen, allt vad smink och hårvård kommer liksom lite längre ner på priolistan nu. Av förklarliga själ, såklart. För med en bebis på 4 månader så är det väl inte konstigt. Men jag saknar ändå att få känna mig lite fräsch med jämna mellanrum. Så när jag fick hem pressprover på Björn Axéns nya produkt Color Shots blev jag pepp på att fräscha till mig lite. Är du sugen på att testa färgerna som jag inte använt så tänkte jag tävla ut dem till er! Mer om det i slutet av inlägget.

Det är som en färginjektion kan man väl kalla det. En skonsam hårfärg som du blandar med balsam. Finns i 7 olika färger som alla funkar på ljust hår och några av dem funkar även på mörka hår. Kul, nu fick jag dessutom en ursäkt för att duscha. Hehe.

Såhär såg mitt hår ut innan jag testade färgen. Rätt gult märkte jag nu, solblekta toppar och kanske någon gammal färg längst nere, typ. Men annars min naturliga hårfärg (inklusive ett gäng gråa hår som numer är en del av mig). Men ändå fixat med både fön och min Magic Style Brusch (adlink) som jag älskar. Kan lova att jag knappt varit såhär fräsch som när de här bilderna togs på väldigt länge.

Pressbild Björn Axén Lilac Pink, Steel Lavender, Pink, Cherry Pop, Mahogany Brown, Classic Brown, Honey Blonde (adlinks)

Som jag nämde så finns den i 7 olika färger ↑ och jag kan lova att jag blev lite sugen på att gå tillbaka till pastelligt hår igen! Men nu kände jag mest för att liksom liva upp håret bara men ändå behålla min färg. Så för oss brunhåriga som vill fortsätta vara brunhåriga finns det två bruna toner att välja på Mahogany Brown (adlink) och Classic Brown (adlink) just nu har LYKO 20% rabatt såg jag om du vill spara några kronor

 

Björn Axén Color Shots Mahogany Brown

Jag blandade färg och balsam till en blandning som kändes bra. En hel del färg ändå, kanske 50/50 blandning på ett ungefär och gojsade sen in i håret, lät det sitta en stund. På förpackningen säger de 7-15 min beroende på vilket resultata du vill ha, men jag glömde ställa en klocka. Men typ där någonstans. Sen sköljde jag ur.

Björn Axén Color Shots Mahogany Brown

Och visst blev det skillnad ändå! Mahogany Brown blev verkligen sådär rödbrun i tonen. Och i direkt solljus såg jag nästan rödhårig ut. Kul med förändring! Ett extra plus dessutom att håret kändes så himla mycket friskare och glansigare. Kan varit så att mitt hår verkligen behövde en inpackning.

Och efter en första tvätt satt färgen kvar och känndes fortfarande himla fräsch! JAG kände mig fräsch! Och det är en härlig känsla kan jag meddela.

Björn Axén Color Shots Mahogany Brown

Sugen på att testa en färg? Vinn här:

Nästa omgång tänkte jag prova Classic Brown och se hur den blir i håret. Men de övriga pastellfärgerna och den blonda har jag faktiskt ingen användning för just nu. Så jag tänkte att jag vill ge dem till 5 av er i stället för att de ska ligga oanvända här hos mig! Så kommentera det här inlägget med vilken av färgerna du vill testa och varför så väljer jag ut 5 av er som jag skickar hem färgerna på posten. Sista dag att kommentera är fredag 26/10.

Välj mellan de här färgerna och läs mer om dem hos Björn Axén: Lilac Pink, Steel Lavender, Pink, Cherry Pop och Honey Blonde. Alla färgerna är veganska och innehåller solrosolja, Vitamin E och pro-vitamin B5 för glans och vård. De är dessutom fria från parfym, silikoner, parabener, amoniak och väteperoxid.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

21

Kommentera

Petra Nordqvist

Efter en fantastisk och varm sommar har mitt delvis solblekta hår gått i höstdepression så jag tror att Honey Blonde skulle kunna addera lite liv och lyster till det igen. Hade varit så spännande med en vegansk quick fix då jag vägrar färga håret med andra produkter!

Sara (@lagomlitet)

Jag skulle gärna testa cherry pop. Jag är lyckligt lottad med rött hår, men det får mindre färg med åren och blir bara ljusare. Till sommarn känns det som om solblekt inte gör något, men till hösten dras jag alltid till mörkare hår. Har bara tonat det typ tre gånger i mitt 28-åriga liv, sist var för 4 år sen kanske. Och som jag trivdes i mörkt hår! I längden tycker jag det blir jobbigt att fortsätta underhålla, men jag hoppas att denna färginjektion ska göra gott för mitt hår och hjälpa till att pigga upp ett blekt hösthår!

Helén

Jag skulle gärna vilja testa Honey Blonde. Jag är egentligen nöjd med min naturliga, blonda hårfärg, men någon gång var tredje månad på ett ungefär slås jag av tanken att jag skulle vilja göra något med det. Typ färga eller göra några slingor. Är dock en fattig (och lat) student som inte har råd med så mycket extra och dessutom är rädd för trist utväxt som jag måste ta hand om. Så detta verkar idealiskt för mig! Bara en lätt förändrig som sen tonas ut.

Sara

Åh, pink lilac for sure! Har länge känt ett sug efter att tona håret åt det lilarosa hållet. Men har inte vågat.
Passerade 30-strecket nyligen och är rädd att det skulle tolkas som någon sorts 30-årskris. (Hade x antal -fina- hårfärger som tonåring och tycker att det är. så. fint) Men det här verkar ju superbra, att bara blanda med balsam så att en kan styra färgstyrkan själv, samt att det är veganskt och snällt?! Vem har förresten bestämt att normen efter 30 ska vara ordnad och ”normal”? Att allt roligt måste tillhöra den s.k ”ungdomen”?
Bonus dessutom då jag arbetar på en skola och tror att mina mellanstadielever skulle bli överförtjusta. Bara ett litet lätt skimmer av lilarosa… <3

Caroline kärnborn

Vilka roliga färger. Jag är brunhårig men skulle vilja prova cherrypop. Det är så snyggt med rödhåriga och så cool och snygg jag skulle känna mig. Tack för övrigt för en bra blogg.

Emma Axelsson

Åh! Vilken rolig grej! Det verkar lätt och vara bra produkter. Bara att de är veganska, topp! Jag skulle älska att prova steel lavender och det tror jag att min flickvän skulle också. Vi har båda just nu lite ”hösttrist” hår. Ditt hår blev supersnyggt!

Maria Sohlberg Blom

Sliten och hösttrött tvåbarnsmamma som jättegärna skulle prova Cherry Pop!
🙂

Linda

Steel lavender skulle pigga upp denna 3-barnsmammas trötta uppsyn 🙂
Vad fin du blev i din nya färg!

Linda

Steel lavender eller Pink skulle pigga upp denna 3-barnsmammas trötta uppsyn 🙂
Vad fin du blev i din nya färg!

Julia

Åh, alltså jag dör för färgen steel lavendel! Försökt i olika omgångar att få till den perfekta grålila nyansen och nu med en bebis som växer i magen vill jag inte experimentera med för mycket produkter så den här låter som en dröm! Utan parabener, vegansk och jag kan själv styra över nyansen! 😀

Ulrika

Min tweenie dotter Sofia vill inget hellre än att få rosa hår. I väntan på att få göra det på riktigt så använder hon sprayfärg som fastnar i hårbotten, runt ansiktet och på div ställen i rummet där de används. Nyansen spelar mindre roll så om du har ngn pasrellig toning att avvara så ja tack gärna!

Nilla Persson

Vilket perfekt alternativ för en hårfegis som mig, som senaste åren bara toppat min råttfärgade page men drömt om nya färger och korta klipp. Honey Blonde är helt klart den rätta färgen för mig! Och kanske det som behövs för att jag ska våga gå hela vägen till en blondare och roligare tillvaro.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.