2018-09-18

Ett foto i timmen – fredag

Livet just nu alltså, det går i 180 och äntligen börjar jag se ljuset i tunneln. Det här med måla om lägenhet och flytta med en 3 månaders bebis är helt klart påfrestande för både kropp och psyke. Här om dagen dokumenterade jag en hel dag med ett foto i timmen mitt i allt stök. Häng på!

07:00 Började min dag med att ge Edda lite frukost på sängen.

08:00 Kläder på och redo för en fullspäckad dag med packning av kartonger på schemat. Har en ny favorittröja. En helt himla vanlig t-shirt egentligen. Men med dold amningslucka! Perfekt för mig som lever i jeans och t-shirts. Från Boob. Finns här på 30% rabatt också (adlink).

 

09:00 Frukost i koaset! Feng shuin i lägenheten den sista tiden har väl varit lite si sådär om jag säger så.

10:00 Häger lite med Edda och inspekterar flyttkartongerna. Hon gillar för övrigt näckrosbladet jag sydde! Yay!

 

11:00 Packar vidare med hjälp av Edda i selen. Hurra för att ha händerna fria och samtidigt kunna bära henne alltså!

12:00 Dags för lunch för Edda. Här är ett historiskt ögonblick! Edda dricker mjölk från en pipmugg! Vi har kämpat med diverse flaskor i flera veckor, men inget förutom mitt bröst verkar duga. Men pipmugg verkar vara något som kommer kunna funka för den här damen. Även om mycket spills och att hon inte riktigt fått in snitsen än så gör vi framsteg. Philip gav henne det mesta så fick jag också testa att mata från muggen. Nu får vi öva lite till bara så kommer jag kunna vara ifrån Edda när det behövs.

 

13:00 Lunch för oss. Jag mixade ihop en ramslökspesto och kokade pasta. Gott!

14:00 Packandet fortsätter! Håll tummarna för att jag slagit in allt ordentligt i skyddspapper så att det är helt när vi packar upp det.

 

15:00 Blöjbyte!

16:00 Här kanske en inte tror att det har gått en timme, men det har det. Blöjbyte igen och klädombyte pga olycka…

 

17:00 Har en låda med CD-skivor och gamla bilder. Bilderna vill jag spara, men CD-skivorna har jag knappt en dator som kan läsa. Så jag fick ta fram den gamla datorn med CD-läsare och mata in skiva för skiva. Såhär såg jag och Emma ut när vi tog studenten en regnig dag i juni 2005!

17:30 Var tvungen att smyga in den här bonusbilden, men så himla gulliga mina två favoriter är va?! Viktigt ändå med läs-pauser i flyttpackandet!

 

18:00

18:00 Kvällsbad för Edda! Älskar vårt ihopfällbara badkar!

 

19:00

19:00 Mamma och jag Face Timeade med mormor på Island!

Sen var det mörkt i lägenheten då vi redan har plockat ner taklampan då den behövdes i nya lägenheten. Hehe. Så här slutade min otroligt spännande dag med flyttpackning! Som i och för sig kanske mest ser ut som en dag då vi hängde med Edda. Men så är det, det går inte vidare snabbt att flyttpacka med en 3 månaders bebis om någon trodde det.

Och idag går flyttlasset till nya lägenheten! Det ska bli obeskrivligt skönt att snaaaart vara igenom detta.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

44

Kommentera

Emma

Åh vilken dag ? hoppas flyttkaoset är över snart o ni får mysa in er på riktigt i nya lägenheten!
O vilka bilder! Fina vi va i regnet ändå! ?

Puss!

Vilken intensiv och fin dag! <3 Och alltså trodde inte att näckrosbladet var så stort! Fint att den lilla uppskattar det ju.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.