2018-09-14

Dags att nominera i Stora Influencerpriset

 

Stora Influencerpriset 2017

Nu är det dags att nominera för årets upplaga av Stora Influencerpriset som Influencers of Sweden ligger bakom. Jag hade äran att få bli nominerad i kategorin ”Årets Kreatör” förra året. Tyvärr vann jag inte, men jag blev så himla glad av att vara nominerad.

Det finns ett helt gäng olika kategorier att nominera i. Tycker du att jag platsar i någon kategori skulle jag bli hemskt glad om du ville nominera mig. Till exempel skulle det vara kul att försöka få revansch i samma kategori som jag blev nominerad i förra året. ”Årets Kreatör” som: Tilldelas en anmärkningsvärt kreativ influencer inom exempelvis foto, film, DIY eller likvärdigt.

Tänker också att Larsson och Lyth skulle passa in som nominerade i den kategorin. Hur som helst. In och nominera dina favoriter här!

Dnilva – Stora Influencerpriset 2017

En mäktig grej på förra årets gala var, att jag dagen innan galan hade fått reda på att jag var gravid. Så hela galakvällen var jag i nåt slags töcken och gick runt och bar på en fin hemlis. Så att jag inte vann just där gjorde liksom inte så mycket när jag visste att jag skulle vinna nåt större i slutändan!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

12

Kommentera

Men åh vad spännande att du visste det redan då. <3 Önskar så att du ska vinna i år!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.