2018-08-04

Mot västkusten

Påarp strand Påarp – Halmstad

Nu är det dags för oss att åka ner till västkusten och Halmstad! Vi ska som vanligt vara i Philips föräldrars stuga. Jag längtar så! Längtar efter att kunna gå ut på gräset genom att bara öppna dörren. Jag längtar efter att få kasta en handduk över axeln och gå ner för ett dopp i havet. Jag längtar efter middagar på uteplatsen och häng med familj och vänner. Förhoppningsvis hinner jag läsa lite, lösa korsord och spela några partier Chicago med Philip.

 

Påarp – Halmstad Påarp strand

Annars är jag sugen på att åka på några utflykter när vi är där nere. Allt är verkligen så mycket närmare där. Vi har pratat om en eventuell tur till Falkenberg och en sväng på Bjärehalvön. Kanske åker vi förbi Norrvikens Trädgårdar där Hanna Wendelbo har några vepor blomsterpill hängandes. Sen får vi lite se vad som dyker upp. Jag har inte riktigt koll på vad som händer där nere nu eller vad som finns att göra. Kanske är det någon av er som sitter inne på ett tips eller två på saker att upptäcka nere i Halmstad eller i en dagsutflykts radie därifrån?

 

Sommar i Påaarp Sommar i Påaarp

Det blir nog en lite annorlunda tur ner än tidigare år. Nu är Edda med och det känns himla fint att få ta ner henne dit och börja skapa minnen och traditioner. Även om det känns rätt oklart hur mycket av de här månaderna hon kommer minnas i framtiden.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 
☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook
12

Kommentera

Josefin

Jag och min syrra cyklade Gbg-Halmstad och stannade för lunch på Steninge vandrarhem, mitt emellan Falkenberg och Halmstad. Mysig trädgård och hus nära vattnet och de har en plättbuffé som var fantastisk! ?

Anna María

Mysigt att cykla den sträckan. Det får jag sätta på en önskelista framöver. I år kanske jag får nöja mig med en biltur dit för plättarnas skull 🙂

Vad underbart att ni har den där vackra platsen som ni kan skapa massor av fina minnen med lilla Edda! Västkusten är för mig helt outforskad så jag kanske kommer fråga om lite tips i framtiden 😉

Anna María

Ja, det känns verkligen superlyxigt alltså! Tycker absolut du ska utforska västkusten framöver. Jag känner att jag bara har skrapat lite på ytan, men gillar vad jag sett hittills!

Emma

åh så mysigt! får du bada nu efter förlossningen? Eller var du så lyckligt lottad att du inte behövde sys?
Jag skulle rekommendera en tur till Varberg och kanske Apelviken. Finns mycket fint att se och göra där. Annars om man gillar kött kanske en tur till Holy Smoke utanför Höganäs.

Anna María

Nu ÄNTLIGEN får jag bada! Har väntat så länge på det! Synd att det bara blivit lite kallare så jag inte känner samma badbehov 😛
Varberg är ett bra tips, var där för nåt år sedan. Men kanske dags för ett nytt besök. Får se om vi hinner denna gång 🙂

Om ni åker till Falkenberg MÅSTE ni äta pizza på Lilla Napoli. Sååå god.

Anna María

Men ja!! Har hört så mycket gott om den! Är sugen, men får se om vi hittar en ledig tid. Verkar himla poppis!

sååå fint att få visa bäbis en ny plats. ha det så mys!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.