2018-08-24

Måndag i Malmö – MJs, middag och möte

I måndags lämnade vi Halmstad bakom oss och fortsatte E6an söderut till Malmö. En minisemester på semestern! Eftersom vi ändå var nära Malmö så kändes det givet att passa på att träffa (nästan) hela Just Wanna Have Fun gänget som bor här nere.

MJs med JWHF

Vi checkade in på MJs i ett superfint rum, med en enorm säng och de största kuddar jag någonsinn sett. Hej hotellsäng! Vi instellerade oss i rummet och firade med godis och lite bubbel.

MJs med JWHF Jag och Edda på MJs

Edda passade på att vila en stund innan vi tog en liten sväng nere på stan för att hitta nåt litet att äta. Tycker att Malmö alltid känns så mycket utomlands, det är verkligen en enorm skillnad från Stockholm. Stämningen, folket, stilen och känslan. Jag gillar verkligen Malmö. Här skulle jag absolut kunna tänka mig att bo. Exakt samma känsla som sist Philip och jag var i Malmö.

MJs med JWHF

Så kom vi tillbaka till rummet och det var dags att göra mig klar inför middagen med JWHF-gänget! Hela gänget samlades uppe på vårt rum där vi hängde en liten stund innan det var dags att gå ner till MJs restaurang för middag. Philip och Edda stannade kvar uppe på rummet.

Vi åt supergod mat och det var så kul att hänga med Agnes, Linn, Kajsa, Lina och Christin. Bara Emelie som saknades så hade alla bloggare här på JWHF varit med. Jag tycker det är så kul att ha bloggkollegor på samma ställe på internet till skillnad från att ha haft min egen sida och skött allt själv i alla år. Ser fram emot nästa häng med gänget!

Strax innan desserten fick jag ett sms av Philip att Edda var vrålhungrig (och inte alls hade velat äta från flaskan med bröstmjölk som vi hade förberett sen innan) så jag tog hissen upp till rummet för att ge henne lite mat innan jag åkte ner igen för att fortsätta middagen. Just nu håller vi på att föröska få Edda att kunna äta även från en flaska. Just så att jag ska kunna komma iväg en stund för en middag, jobb eller vad det nu kan vara och att Philip och Edda kan få hänga bara dom. Vi har krigat på en hel del och gör små små små framsteg hela tiden, men mitt bröst är fortfarande det bästa som finns.

MJs med JWHF

Nästa morgon vaknade vi så utvilade som en ny familj nu kan vara med uppstyckad sömn. Edda var hyfsat nöjd över hotellsängen och önskade en sån till sitt framtida rum. Gärna med ännu fler och större kuddar. Vi får tänka på saken tror jag…

Frukost på MJs i Malmö

Dags för frukost! Älskar hotellfrukostar och den på MJs var helt i min smak. Fin lokal att sitta i och massa gott att välja på. Har en frukostbuffé massa frukt och grönsaker är jag i princip nöjd. Men en bra yoghurt (fanns allt från bäryoghurt till havregurt och allt där emellan), gott bröd (sjukt många sorter att välja på), koffeinfritt te och en croissant så är jag såld. Tyvärr hann jag inte med våfflan då vi hade en tid att passa, får ta den nästa gång.

MJs med JWHF

Så packade vi ihop våra grejer och stack på ett kul möte på Panduro. Det gäller att passa på när jag ändå var i krokarna. Det var ett superbra möte och går allt i lås har jag en kul jobbhöst framför mig! Tack för mig Malmö! Vi ses absolut igen!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

 

23

Kommentera

Fina Malmö! Visst är det skönt där. Jag brukar också få den där utomlandskänslan när jag är där!
Älskar bilden på Edda i sängen också haha. Så kul!

Anna María

Ja Malmö är verkligen helt fantastiskt! Haha, ja. Kunde liksom inte låta bli att fota henne där i sängen. Pampigt liksom!

Så himla kul att ses! Och ljuvligt att du älskar Malmö. 💛

Anna María

Detsamma! Så kul, hoppas på betydligt fler gånger framöver! Jag kommer mer än gärna tillbaka till Malmö som sagt 🙂

gud! va! kul! hoppas verkligen jag får hänga med er (oss!) i jwhf irl snart med. kram!!

Anna María

Ja! Tänk så fint att samla alla som bidrar till JWHF på nåt sätt! Kram

Carmen

Kul att läsa att du gillar Malmö, jag bor inte så långt ifrån där du bodde. Jag hör så många kommentarer om att de inte vågar åka till Malmö pga att det skjuts här men jag har alltid bott i Malmö och kommer inte att flytta härifrån. 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.