2018-08-28

Inför flytten – Fyra hem jag inspireras av

I mitten av september är det dags för oss att flytta till en ny större lägenhet. Just nu är alla väggar i lägenheten vita. Det vill vi ändra på direkt när vi flyttar in! Nu ska vi våga ha färg! Det har ändå varit en resa där vi långsamt har utvecklats till att vilja ha färg. Naturligtvis är vi påverkade av trender som är och har varit. Från vår kritvita lägenhet i Hornstull där vi knappt gjorde något av rädsla. Till lägenheten i Hägerstensåsen (där vi bor nu) som har lite färg på väggarna, men i ärlighetens namn är det rätt svaga färger. Så nu i den här nya lägenheten tänker vi ta nästa steg.

Det har ändå varit en process, att våga färg. Mycket tack vare att det är en trend att ha färg på väggarna. Tack för det säger jag, det gör det lättare för oss att våga. Det finns otroligt mycket fina hem att inspireras av på instagram och bloggar. Här är fyra som jag verkligen gillar och tänker att jag gärna tar efter vad gäller färger.

Floras rosa sovrum

Flora Wiström sovrum
Foto: Flora Wiström

Färgerna som Flora har på sängkläderna och väggarna tilltalar mig massor. Den här rosa färgen känns som en varm ton av rosa och både Philip och jag är sugna på att måla ett av rummen i någon rosa nyans. Kanske denna?

 

Blogga i Bagis beiga toner

Blogga i bagis - sovrum
Foto: Blogga i Bagis

Beiga toner tycker jag också känns så härligt. Och den här gul/beiga tonen känns väldigt härlig. Frågan är nara vilket rum den skulle passa bäst i?

Studio Elwas rosa rum

Studio Elwa - sovrum
Foto: Elin Wallin

Elins rosa sovrum tycker jag också är så fint. Särskilt med sänggaveln i rotting. Men såklart också den här rosa tonen. Frågan är bara vilken nyans som skulle funka bäst i nya lägenheten?

Emma Wallméns gröna sovrum

 

Hej från sovrummet ??

A post shared by EMMA WALLMÉN (@emmawallmen) on

I något av rummen är jag också väldigt sugen på att ha en grön färg. Tycker att en Emmas sovrum är en dröm! Både i stil, styling och färg. Just nu tänker jag nog att vi ska ha ett grönt sovrum. Men det kan ändra sig.

Jag känner att de här färgerna symboliserar rätt bra den känsla som vi är sugna på att ha i nya lägenheten. Vad tror ni? Är det någon färg jag har missat som borde få vara med i skalan?

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

23

Kommentera

ÅH så mycket fint! Vad härligt att få flytta på hösten tänker jag!? Jag är alltid i sånt ”nystarts-mode” då. Som mitt nyår ungefär. Vill alltid fixa massa nytt i hemmet och fynda nytt till garderoben!

Anna María

Vekligen! Brukar också se hösten som en nystart! Tror det kommer ta lite mer tid den här gången att komma i ordning i och med Edda, men är så pepp på att ett nytt hem ska få växa fram.

WOW den bruna och sista. magiskt ju! är övertygad om att nu kommer hitta nåt strålande. med smak som er!!

Anna María

Eller hur! Så mycket fint! Jag hoppas att det blir bra tillslut! Så mänga beslut att fatta på vägen bara 😛

Helga

Ég elska mosagræna liti svo þeir fá mitt atkvæði 🙂 Gangi vel að mála og gera fínt á nýja heimilinu.

Anna María

Já ég er alveg sammála! Grænn er aðislegur litur! Takk fyrir, svo eru þið velkomin í heimsókn 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.