2018-07-18

Min sommar just nu

Sommaren som härjar nu alltså. Jissingens! Sol vareviga dag och varmare än i södra Europa. Det var månader sen jag kollade SMHI och jag förutsätter snarare att det ska vara bra väder än något annat. En del av mig får maximal klimatångest och tänker att det här känns inte bra. Så här ska det väl ändå inte vara?! Medan den andra delen bara vill bada, åka på utflykter, upptäcka nya platser och se solen gå ner över vattnet. Men så är verkligheten ändå närvarande och faktum är att sommaren 2018 kommer vara den sommar jag spenderat mest tid inomhus, någonsin. När andra kommer tänka tillbaka på sommaren 2018 som sommaren som aldrig tog slut så kommer jag se tillbaka på det som sommaren då jag var inne.

Men det är faktiskt helt okej, jag som annars lider av jag måste ut och hitta på något när det är bra väder syndromet är ändå förhållandevis okej med att vara inne. Förutom när lägenheten nästan kokar och det är typ 30°C inomhus, då vill jag bara ut. Men annars. För jag får hänga med Edda. Vi sover, äter, byter blöja och har kollat på mängder av fotboll. På kvällarna, när solen inte är lika varm äter vi på balkongen och njuter av sommaren där. Jag har ingen koll på vad det är för veckodag och tiden är något som Edda styr.

 

Jag som inte alls gillar att bada har ett sug att snöra på mig springskorna, jogga ner till Vinterviken och ta ett dopp. Säkert mest för att jag inte kan något av det. Edda är den i familjen som badar. Även om hon varit rätt skeptisk till själva badandet. Men med två badkrukor till föräldrar är det ändå ganska väntat. När mitt badsug blir för stort lånar jag hennes badbalja och använder som fotbad. Helt okej det med.

I augusti åker vi ner till Halmstad och blir där i några veckor. Då hoppas jag att sommaren fortfarande är lika fin, vattnet varmt och att jag kan ta igen lite av det jag missat nu. För även om det är fint på alla sätt att vara i den här bebisbubblan och jag såklart inte vill byta det mot något så är det en liten del av mig som känner att sommaren bara springer från mig.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

28

Kommentera

Så fina ni är!!! <3

Anna María

Tack! :*

en-lang-blondin

Minns sommaren för tre år sedan. Det var inget vidare sommarväder men jag ville ändå komma ut men kom liksom inte ur soffan med min mini. Kan verkligen relatera!

Anna María

Ja när man suttit i soffan länge nog och ser hur härligt alla andra har det så är det svårt att inte känna en längtan ut. Är redan sugen på nästa sommar när jag tar revansch! 😛

Agnes

Varifrån kommer den fina handduken?

Anna María

Handduken kommer från H&M! 🙂

felicia

Åh, har en treveckors här hemma och det är så fint att läsa om någon som är på samma plats i livet just nu <3 Längtar såå efter att bada men får väl bli i september 🙂 Kram till er!

Anna María

Vad kul att höra! Hoppas din lilla mår bra och att du njuter trots uteblivna bad 😉 Vi får ta igen det framåt sensommaren! 🙂

men ååååå mysiga ni är <3

Anna María

Kan BARA hålla med! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.