2018-06-16

Vi har köpt lägenhet!

Alltså, ibland händer bara ALLT på en gång. (Följer du mig på instagram har du kanske redan sett vad jag pratar om.) Som nu. Med bara några dagar kvar till förlossningen, är beräknad att föda på måndag den 18/6, så gick Philip och jag och köpte en lägenhet. Vi hade (trodde vi) bestämt oss för att bo kvar där vi bor, strunt samma att det är litet, utan hiss och tre trappor upp. Men det kändes liksom klokare på många plan att bara ta det lugnt och inte dra igång något med försäljning och sånt nu. Men så blir det inte. För nu har vi köpt en lägenhet! Så långt är väl allt okej, men tanken och planen är att vi också ska hinna sälja vår lägenhet innan bebisen föds.

Lägenheten ligger inte ute eftersom den inte är fotad, men vi ska faktiskt ha visning på söndag redan. Så det kan kanske gå snabbt! Vi får se, håll tummarna för oss att allt kommer gå bra och lösa sig till det bästa. Och är det så att det är dags att föda innan vi hinner få klart nåt så får det vara så också. Jisses alltså, just nu har jag noll kontroll på någonting alls.

Men det är väl så livet är lite. I alla fall för mig. Bara att gasa på och så ser jag vart livet för mig. En sak är säker och det är att det känns sjukt spännande i alla fall!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

38

Kommentera

Kors i krösamoset! Grattis och lycka till!

Anna María

Haha! Ja, det var verkligen ett passande uttryck! Stort tack!

SÅ SJUKT SPÄNNANDE!!!!!!! Livet i ett nötskal (inte minst när man väntar barn!).

Anna María

Haha! MINST sagt!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.