2018-06-04

Min helg i matbilder från stories

Först och främst, ett hej och välkomna till er som hittat hit via Sandra! ♡

Nu tänkte jag att vi skulle gå igenom min helg och vad jag har gjort genom maten jag har ätit och delat på instastories, @dnilva heter jag där. För äta bör man annars dör man och så vidare. Här är min helg i mat!

I fredags efter jobbet skickade Stefan ett sms om att han ville ta ett glas vin. Jag och Philip sa JA på en gång och hoppade på tunnelbanan till Hornstull och Hornstulls Bodega (gillar du gott vin och goda små mellanrätter, gå dit!) Naturligtvis drack inte jag vin, men det tänker jag är ganska självklart såhär två veckor före beräknad förlossning. På Bodegan har de magiska mellanrätter som är så sjukt goda. I fredags testade jag en ny variant. Sparris, räkor, citron, smör och persilja tror jag det var. Till det supergod alkoholfri drink. Där satt vi i solen och hade sån semesterfeeling. Efter det åkte vi hem och tvättade. Kontraster ändå!

 

Lördagen började vi med att äta frukost på Mahalo på Hornsgatan. Jag ÄLSKAR deras smoothie bowls! En sån till frukost varje dag och jag hade varit en lite lyckligare människa. Just nu passar Philip och jag verkligen på att äta ute och göra sånt som förmodligen blir lite meckigare med en nyfödd bebis. Och förmodligen kommer vi prioritera att lägga pengar på annat än frukost framöver.

Till fika hittade vi svenska jordgubbar och premiäråt dem med vispad grädde på balkongen. Finns det något godare än svenska jordgubbar? Jag tror nog inte det!

På kvällen var vi bara hemma, kollade på fotboll (nåja, jag sov nog det mesta av matchen om jag ska vara ärlig) åt vi lite allt möjligt av vad vi hade i kylen. Broccolifalafel, rödbetsfalafel, curryhummus, stekt zucchini, fetaostcreme och sallad. Så gott!

 

Söndagen började jag på balkongen med frukost. Älskar vår balkong just nu! Isländskt bröd, flatkaka med gurka och jordgubbar och de där platta persikorna, vad de nu heter. Så gott!

Vid lunch gick vi bort till Midsommarkransen och Kransenloppisen. Vi köpte med oss varsin macka från Scandwich som vi åt på junikullen och lyssnade till tonerna av jazz. Det var fullt med folk och det hände grejer i varje gatuhörn, superkul! Men vi gick mest runt, kollade på folk och njöt av sommarvärmen. Efter loppisen åkte vi till Liljeholmen och köpte trälim till ett projekt vi håller på med hemma. Förhoppningsvis kan vi göra klart det i veckan.

Helgen avslutades med riktigt somrig mat, lax, kokt sparris, färskpotatis, fetaostcreme och en god sallad. Sommar på en talrik, tack så mycket!

Men nu är det måndag och jag ska beta av mina sista måsten innan förlossningen. Helt sjukt egentligen att det snart är dags.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

6

Kommentera

två veckor kvar bara??? vad hände?? shit vad spännande <3

Anna María

Ja, men jag vet! Det är så galet!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.