2018-06-08

Gör det själv #99

Gör det själv #99 - Kreativa projekt till helgen

Fredag igen och tiden tickar verkligen på här! Jag avslutar grejer och väntar på att förlossningen ska sätta igång typ. I helgen tänker jag försöka ta det lugnt, njuta av det fina vädret och på söndag ska vi till Uppsala och fira min mamma som fyller år och Hannes som har fyllt år. Idag ska jag klippa vidare på ett megakul avsnitt av Larsson och Lyth som kommer snart! Det är något extra på alla plan, håll ut så får ni se!

Eftersom sommaren verkligen är här och till sommaren hör liksom glassen så har jag samlat fyra saker du kan göra själv som är glassrelaterade.

Fyra grejer du kan göra själv

1. Glasshållare via Demetres

Till alla kalas, festligheter eller de gånger det inte räcker med en glass är väl en glasshållare helt perfekt! Kul att göra en själv dessutom och extra fint är om en har tid och lust att göra egna glasspapper.

2. Födelsedagskort med glassar via Mama is Dreaming

De här gratulationskorten med glassar var väl riktigt fina! Jag gillar alltid kort som har något som sticker ut eller en annan struktur. Funkar såklart med annat än garnbollar, varför inte använda färdiga små pom-poms, filtbollar eller träkulor?

3. Glass-tvål via A Kalio Chic Life

När jag var liten fick jag och min bror köpa diverse figurtvålar, antar att det var ett sätt som mamma och pappa hade för att få själva tvätta händerna att bli lite roligre. Smart ändå! För det blir roligare att tvätta händerna med en kul tvål. Jag hade älskat att få tvätta dem med en glasspinne som ser ut som ett rymdskepp.

4. Jätteglasstårta via Icing insight

Jag kunde inte låta bli att ta med den här mäktiga tårtan som ser ut som en jätteglass. Förgyller helt klart vilket kalas eller tillställning som helst!

Trevlig helg!

Fler grejer du kan göra själv

Se alla   #86 / #87 / #88 / #89 / #90 / #91 / #92 / #93 / #94 / #95 / #96 / #97 / #98

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Ice Cream Cone Holder via Demetres
2. Ice Cream Birthday Card via Mama is Dreaming
3. Bomb pop soap popsicles via A Kalio Chic Life
4. Giant Ice Cream Cake via Icing Insight

4

Kommentera

Glasshållaren alltså! <3 Tror det får bli junis DIY-projekt. Tänk att ha en sån när man ska ta bilder till glassrecept. Fint ju!

Anna María

Ja! Men klart du ska göra det! Det skulle passa så bra! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.