2018-06-05

Gjuta i gips – gör stilleben av sånt du redan har hemma

Dags för ett nytt avsnitt av Larsson och Lyth! Min och Helenas YouTube-kanal där vi har massa avsnitt med inspiration, visar olika tekniker och hacks på sånt du kan skapa själv. I dagens avsnitt visar jag hur du kan göra egna stilleben genom att gjuta i gips och använda dig av återvinning som du har hemma. Stilleben är något som har blivit poppis på senare tid och på flera möbel och inredningsmässor har jag sett både en och tio gips-figurer susa förbi. Så varför inte göra dem själv?

Jag är superpepp på att göra stora gipsgrejer att ha hemma. Hur fint med en stor cylinder med oregelbunden kant upptill stående hemma tillsammans med några andra väl valda saker?

Det roligaste med detta är att det verkligen bara är att gå loss och skapa något med det du har hemma. Nuförtiden ser jag på min återvinning på ett helt annat sätt. Kan liksom inte låta bli att tänka på vad jag skulle kunna använda gamla förpackningar till eller om de har en rolig form eller en kul struktur. Gjorde till exempel den här krukan av en förpackning runt en smörgåstårta.

Men, nu tycker jag att vi kikar på veckans avsnitt!

Gjuta i gips

PRENUMERERA HÄR

Gjuta i gips - Stilleben av återvinning

Och som vanligt! Glöm inte att prenumerera på vår kanal på YouTube, då får du direkt veta så fort ett nytt avsnitt kommer upp.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

4

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.