2018-06-19

Såhär fixar du finaste kalaset med en ballongbåge och andra kalasiga tips

Ballongbåge till kalas

Idag släpper Larsson och Lyth ett extra roligt avsnitt! Ett fullproppat kalasigt och färgglatt avsnitt som faktiskt är vårt första samarbete med Larsson och Lyth som kanal! Superskoj! Självklart vill jag även dela resultatet med er här på bloggen, för jag tycker det blev så himla bra! Och så får en säga om sina egna grejer väl?

Gör en ballongbåge och andra kalasiga tips

PRENUMERERA HÄR

Till vårt maxade kalas har vi fått gå loss bland hela Panduros sortiment! Allt från ballonger, papperspyssel till bakning har vi valt att med på vår fest. Genom att variera färger och former funkar dessutom just detta till de flesta typer av firanden.

Ballongbåge till kalas Festdukning kalas - Larsson och Lyth

Vi fokuserade på tre grejer. Först och störst är ballongbågen! En riktig pjäs som verkligen kan förgylla vilken fest som helst! Och alltså, det är inte särskilt svårt att göra. Dessutom funkar det att variera med olika storlekar på ballongerna för helt olika effekt. Jag kommer garanterat att göra fler ballongbågar framöver!

Pappersdekoration till kalas - Vika solfjäder Pappersdekoration till kalas - Vika solfjäder

Förutom ballongbågen ville vi att vår dukning skulle få en fin inramning. Då gjorde vi två olika typer av pappersdekorationer. En lite som en solfjäder och den andra lite mer som ett flaggspel. Extra fint att kombinera och skapa flera lager med olika strukturer genom att använda olika papper som vi också gjort.

Koka egna karameller Koka egna karameller

Sist men absolut inte minst gjorde vi egna klubbor att dekorera våra cupcakes med. För mig var det första gången jag gjorde egna karameller och det var himla kul! Lättast var att göra de enfärgade.

Så missa inte nu att kolla in avsnittet inför sommarens alla festligheter! Länkar till samtliga produkter som vi har använt finns i beskrivningen på YouTube.

Festligaste kalasdukningen

Och som vanligt! Glöm inte att prenumerera på vår kanal på YouTube, då får du direkt veta så fort ett nytt avsnitt kommer upp.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

12

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.