2018-06-29

Efter förlossningen – Gör om sjukhustrosan till en BH

Det här kan nog vara mitt märkligaste DIY i bloggens historia. Men kanske också det som jag har haft störst nytta av när jag har använt det! Och eftersom jag hade sån otrolig nytta av det känner jag att jag bara måste dela med mig av det till fler. Idag tänkte jag visa hur du gör en BH av förlossningstrosan, ni som fött barn känner säkert igen den klassiska nättrosan som den även kallas.

Men vi tar det från början. Några dagar efter att jag födde barn och när mjölken så att säga rann till ökade också storleken på mina bröst brutalt. Jag hade hört talas om att det är så det är, men kunde ändå inte tro att brösten skulle bli så pass stora. Jag kände mig ändå förberedd innan och hade fixat några olika amningsbh:ar. Men tyvärr alltså, alla satt åt och brösten värkte brutalt. Att det dessutom läckte mjölk från dem gjorde saken svårare. Jag behövde något att ha mina amningskupor i. Så i sann DIY-anda gjorde jag om ett par av de där nättrosorna från sjukhuset som jag hade fått med mig hem till en nät-BH. Ett klipp så var det kirrat! Så troligen även bloggens enklaste DIY!

Gör om en förlossningstrosa till en BH

Du behöver bara en nättrosa och en sax! Såhär ser då den berömda nättrosan/sjukhustrosan/förlossningstrosan ut. Och ärligt talat tyckte jag faktiskt att den var rätt skön att ha på.

 

Gör om en förlossningstrosa till en BH

Klipp ett jack nere där grenen sitter ihop. Det är här du sen ska trä ditt huvud igenom. Så klipp jacket så långt som du vill ha din urringning djup.

 

Gör om en förlossningstrosa till en BH

Sen är det bara att ta på dig trosan/BHn upp och ner så att säga så har du en prima topp/BH att lägga dina amingskupor i. Eller bara ha den här på dig för jämnan. Jag hade den när vi stack iväg på midsommarlunch, funkade prima att både luncha och amma i!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

43
  • Just wanna view more of
  • DIY

Kommentera

Haha underbart!!! Älskade nättrosan, snodde med mig fler från BB och gick i dem första tiden.

hejregina

<3

Så himla roligt och underbart och praktiskt! <3

Anna María

Haha, eller hur 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.