2018-06-06

Dela kontor med mig!

Jag är så otroligt glad för att jag har ett kontor att gå till om dagarna. Sån himla lyx att få dela en plats med andra kretiva människor som dessutom är världstrevliga. Just nu finns det dessutom lediga platser hos oss. Kontoret ligger ett stenkast från Bysistorget i Stockholm och det är nära till bra lunchställen, fina kvarter med flera mysiga parker för både efter-jobbet-häng och lunch. Nära till både pendel och tunnelbana dessutom.

Snickeriet - Foto: Joakim Johansson
Foto: Joakim Johansson
Snickeriet - Foto: Joakim Johansson
Foto: Joakim Johansson

Såhär ser det ut i rummet där vi har våra skrivbord. Just nu finns det både lediga platser på hel- eller halvtid.

 

Snickeriet - Foto: Joakim Johansson
Foto: Joakim Johansson

Det finns en skön soffa att jobba ifrån eller bara hänga i!

 

Snickeriet - Foto: Joakim Johansson
Foto: Joakim Johansson

Och ett matbord för luncher, fika och möten. Det här bordet kan dessutom göras superstort så då finns det plats för till exempelvis workshops eller annat skoj!

För mer detaljer eller om du vill komma och kolla. Maila: maria@mariasoxbo.se, monicakarlstein@gmail.com eller helena.lyth@gmail.com

Jag trivs så himla bra här på Snickeriet! Och nu när jag blir mamma är planen att ha min plats på halvtid. Sommaren blir ledig, men i höst är tanken att jag ska jobba halvtid och då känns det perfekt att ha en plats att gå till. Är du min nya kontorskollega då?

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

4

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.