2018-05-06

Inspiration babyhörna

Babyhörna - Inspiration

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Något som jag är otroligt peppad på med att det kommer en liten är att få ha massa små och gulliga grejer hemma. Ultimat hade såklart varit om vi hade bott lite större så att krabban kunde få ett eget rum, men i dagsläget får vi alla 3 dela på 2 rum fördelat på 55 kvadrat. Men det tror jag kommer funka fint, ett tag i alla fall. Så, i vårt sovrum kommer vi att göra en babyhörna för att få plats med en säng och nåt på väggen. Ja, för mer än så är det faktiskt inte. Och i hörnet mitt emot tänker vi att vi fixar med lite extra förvaring, har hört att det kommer en del prylar på köpet liksom…

Jag inspireras av rent trä, rotting, hängande mobiler, djur, natur och färgstänk. Hehe, känns nästan lite som vår lägenhet i övrigt ändå. Än har vi faktiskt inte köpt särskilt mycket mer grejer till bebisen än de här grejerna som jag skrev om tidigare. Men OM jag skulle gå lös på internet hade jag lätt kunnat klicka hem detta i collaget nedan. Jag har märkt att det finns helt sjukt mycket fina saker till barn. Det här kan bli farligt i längden känner jag.

Länkarna nedan är adlinks och genom att du klickar på dem får jag några öre per klick.
Så klicka gärna loss för kung och fosterland vetja! 🙂

Babyhörna inspiration

Bäddset | Kaktus | Ballonglampa |  Mobil med skogens djur | Liten mobil | Förvaringsbox | Pyjamas | Korg i rotting | Giraff | Träpingvin | Mobil med drakar

Jag tycker att Pinterest är en bra plats för att inspireras på och jag har gjort ett board med barnrumsrelaterade pins. Jag inser ju såklart begränsningarna och att vår hörna är typ tre tusen gånger mindre än vad alla på bilderna har det. MEN! En får väl drömma? Vill du se allt jag sparat så kika in på mitt board på Pinterest här.

I dagsläget har vi som jag (tror jag) tidigare nämnt fått låna en säng från Philips syster, det är en Stokke Sleepi som vi börjar med att sätta i minsta läget så den är nästan rund. Perfekt när vi har så lite plats. Så får sängen växa med lilla krabban. Annars så har vi faktiskt ställt dit sängen och börjat fixa med de grejer som vi har hemma, mycket av gamla filtar, täcken och grejer från när jag själv var liten. Och majoriteten av prylarna där är rosa. Som en liten flicka uppväxt på 80-talet verkar det ha varit den enda färgen som gällde. Nåja, alltid fint att kunna återanvända sånt som redan finns. Så vi får komplettera med lite andra färger allt eftersom då det känns vansinnigt förlegat att klä barn i färger efter kön.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

1
  • Just wanna view more of
  • Home

Kommentera

MEN ÅHHHH så mycket fiiiint! Och ballonglampan <333

Visst finns det så mycket gulligt! Jag vet, ballonglampan är så himla fin!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.