2018-05-21

Hej och välkomna till mig!

Jag tänker att det är på sin plats med en liten presentation av mig nu när jag börjar blogga här på Just Wanna Have Fun! Jag heter Anna María är 31 år och bor i Stockholm. Jag har bloggat sen 2005 vilket är sjukt länge om jag tänker efter. Det är också rätt praktiskt eftersom jag har dokumenterat det mesta jag har gjort och kan bläddra tillbaka i arkivet och veta vad jag gjorde när.
Kort page med lugg Anna María
Här kommer ni kunna läsa om mina DIY-projekt, sånt jag inspireras av, mitt liv  där allt från frukostar jag äter, mat jag lagar och resor jag gör får ta plats. Jag vill inspirera till att göra saker själv, våga prova och visa att det faktiskt inte behöver vara så svårt. Just nu är jag gravid, tror till och med att jag räknas som höggravid och i mitten av juni kommer jag och min pojkvän Philips första barn att komma till världen. Det känns superspännande och lite läskigt på samma gång. Men mest längtar jag såklart!
Jag har en bakgrund som Designer och Art Director och har jobbat på ett flertal byråer genom åren och dessutom varit med och startat upp en digital byrå för några år sedan. Just nu jobbar jag med att driva mitt egna företag där jag bloggar, håller i workshops och kurser inom eget skapande. Jag gör redaktionella uppdrag för tidningar, syns ibland i TV och hjälper också företag med sina sociala kanaler. Jag driver en Youtube-kanal, Larsson och Lyth tillsammans med min kompanjon Helena. Jag frilansar även med formgivning och gör sajter, loggor och allt där emellan. Jag gör lite allt möjligt helt enkelt.
Hemma hos kreatören Anna-María Larsson från Lövstalöt, känd från TV4:s program Superskaparna.
Foto: Pernilla Sjöholm
Jag delar mitt liv och en lägenhet med min pojkvän Philip. Vi har varit ihop sen 2006 och han är det bästa jag vet! Vi bor i en färgglad funkistvåa söder om Stockholm. Men jag är uppvuxen på landet utanför Uppsala. Jag gillar verkligen att vara hemma och trivs så bra i vår lägenhet. Däremot skulle jag inte tacka nej till att bo lite större. Nu när vi blir tre känns det som att våra 55 kvadratmeter skulle må bra av att bli fler.
Poolparty at Villa Gioconda
Jag tycker jättemycket om mina kompisar och reser gärna med dem. Helst till Italien där vi brukar hyra ett stort hus på sommaren och njuta av semester, god mat och varandras sällskap. Är du också sugen på den ultimata semestern så har jag skrivit en guide om att hyra hus i Italien. Även om jag gillar att vara hemma älskar jag att resa men föredrar äventyr och att upptäcka naturen framför en weekendresa med shopping i en stor stad. Min mamma är från Island och jag har alltså halva min släkt där. Jag åker dit så ofta jag bara kan och drömmer om att en dag bo där. Vill du läsa om mina bästa resetips på Island eller bara se magisk natur och vad jag har hittat på där har jag såklart en egen kategori för det.
Svínahraun – Dnilva
Jag har alltid hållt på med någon lagsport och spelade fotboll som liten, men slutade när jag flyttade hemifrån och var 18 år. Nu spelar jag innebandy i ett mixat Korpen-lag. Jag är en tävlingsmänniska och är det tävling är det blodigt allvar. Men efter match är det glada miner och jag är aldrig sur särskilt länge. Jag har även tävlat i kreativitet och skapande (hur nu en kan göra det), i TV-programmet Superskaparna som jag medverkade i 2017. Jag kom tvåa och det är en av de absolut roligaste och mest krävande saker jag gjort i mitt liv.
Superskaparna 2017 - deltagare
Jag tror att det mesta löser sig och är hellre glad och ser positivt på något hellre än att tro det värsta. Men däremot tar jag aldrig ut en seger i förskott och jag är ganska dålig på att fira mig själv när något går bra. Det är något jag jobbar på och har märkt är särskilt viktigt nu när jag jobbar för mig själv. För om inte jag peppar och uppmuntrar mig själv när jag gjort ett bra jobb, vem ska göra det?
Lú Bar Milano | Dnilva
Nu blev det här en riktigt lång presentation. Jag hoppas att vi ska ha riktigt kul tillsammans här på Just Wanna Have Fun! Och kom ihåg att kika in till mina fina kollegor En lång blondin, Frk. KräsenHej Regina, Midis och Kajsa Magdalena också!
Du som har bokmärkt eller prenumererar på min blogg via RSS, kom ihåg att uppdatera länkarna. Använder du Bloglovin’ borde det ändras av sig självt. Och kom ihåg min nya adress!
Välkomna hit, till mitt nya digitala hem.
4

Kommentera

Vilket gäng! Och så bra du passar in i skaran! Fint att läsa mer om dig. Så spännande med ungen som snart är här. ❤️

Anna María

Ja men visst är det ett fint gäng! ❤️ Ja håller med. Så sjukt spännande!!

Heja vad kul!!! Kommer bli så fint!! Och hallå var utanför Uppsala är du uppvuxen? Mvh har halva släkten i Öregrund och på Gräsö men det är kanske inte riktigt utanför Uppsala bara hehe!!

Anna María

Tack! Så himla kul! Lövstalöt heter byn/hålan/sammhället där jag är uppvuxen. Åh men Öregrund och Gräsö är ju stället ”alla” har stuga där jag kommer ifrån. Tyvärr inte min familj dock 😛

Åh spännande med bloggflytt! Bloglovin funkade precis som det skulle 🙂 Vad härligt det låter med italien…. Drömmigt!

Anna María

Vad bra att Bloglovin’ funkade! 🙂 Älskar när tekniken är med mig! Ja, Italien är verkligen det bästa!

åh fy tusan vad kul!

Anna María

Ja! Håller med dig! Välkommen hit 🙂

Jag heter Frida och bloggar också. Jag jobbar deltid som advokat specialiserad på våld i nära relationer och deltid som bloggare, med fokus på feminism och att kvinnor ska må riktigt bra. Jag bor i hus i Skanör med min man David och vår dotter Estrid. Jag älskar böcker och har ett stort bibliotek i vårt hus. En livsdröm som blev sann. Jag älskar också smink och hudvård. Och kläder. Och inredning. Och förvånande nog även trädgårdsarbete har det visat sig. Det ska bli underbart att följa dig!

kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.