2018-05-25

Gör det själv #98

Gör det själv #98 - 4 örhängen du kan göra själv

Det känns så kul att få vara en del av Just Wanna Have Fun familjen! Och vilket fantastiskt välkomnande det varit från alla möjliga håll och kanter. Christin och Lina har gjort ett fantastiskt jobb och det är en ära för mig att få vara med på ett hörn med min blogg. Igår var det press och lanseringsmiddag som jag tyvärr inte kunde vara med på. Jag ville verkligen, men det funkade inte den här gången att åka ner till Malmö, höggravid och med massa deadlines som ska hinnas med innan bebisen kommer. Önskar dock att jag hade kunnat klona mig och ta min icke-gravida klon för en snabb tur till Malmö. Men jag hoppas att det blir fler tillfällen framöver!

Annars rullar allt på just nu och jag jobbar hårt för att få klart leveranser och alla måsten inför bebisens ankomst, som faktiskt skulle kunna ske när som helst. Till BF är det bara 24 dagar kvar. Så knäppt!

Som ni kanske vet så gillar jag örhängen och de får gärna ta lite plats, så den här veckan har jag samlat på min inspiration över fina örhängen du kan göra själv. Missa inte heller mina örhängen av PET-flaskor eller terrazzo-örhängen. Hoppas du gillar!

Fyra grejer du kan göra själv

1. Geometriska örhängen i akryl via A Beautiful Mess

Jag gillar stora örhängen som tar plats och de här var fina i både färg och form! Finns såklart en massa roliga sätt som de går att sätta ihop på. Lek loss är mitt bästa tips!

2. Regnbågshoops via Blissmakes

Ett par vanliga stora ringar får en helt annan känsla genom att bara snurra runt garn eller tråd. Jag vill direkt göra ett gäng med flera olika färger! Extra kul såklat om duhar ett lite roligare garn eller tråd av något slag.

3. Glittrande kaktusörhängen via We’re going to make it

Resin är ett material jag länge velat prova på. Har till och med köpt en sats som bara legat orörd i skåpet hemma. Det kanske får bli ett par örhängen i det här stuket. Hitta din form som du vill gjuta i och lek loss. Verkar onekligen inte vara meckigare än så.

4. Minimalistiska örhängen via Deconstrut

De här örhängena var riktigt fina och enkla. Faktiskt en perfekt grej att återanvända gamla örhängen som du har tröttnat på och som bara ligger i en låda och tar plats. Dags för mig att gå igenom smyckeslådan tror jag bestämt!

 

Fler grejer du kan göra själv

Se alla   #86 / #87 / #88 / #89 / #90 / #91 / #92 / #93 / #94 / #95 / #96 / #97

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook


TRANSLATION: Here are four projects that inspire me right now. Happy DIY-weekend.
1. Geometric acrylic earring via A Beautiful Mess
2. Colorful earrings via Blissmakes
3. Resin cactus earrings with gold and glitter via We’re going to make it
4. DIY Circle drop earrings via Deconstrut

2

Kommentera

Åh detta var roligt att läsa. Fick lite tillbaka blickar till när jag själv skapade mycket egna smycken.
Roligt med denna nya sajt, kul att hitta nya inspirationer att följa. Ha en trevlig helg.

Anna María

Vad fint att höra, visst är det kul att göra egna smycken? 🙂 Trevlig helg på dig med och kul att du har hittat hit!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.